Tisdag - Onsdag

Det snurrat lite i mitt huvud den senaste tiden. Jag har i flera dagar fått för mig att vi redan nu är inne i juli, men det är ju fortfarande juni. Idag fick jag för mig under förmiddagen att det var torsdag, men det är ju onsdag. Kan dessa tankar vara ett tecken på att man behöver semester nu.

Jag känner att det ska bli skönt med semester. Jag har två arbetsdagar kvar och dom ska jag jobba på med och göra allt som företaget kräver av mig att jag ska göra.  Men det jag känner som sagt att det kommer att bli skönt att få den där efterlängtade semestern snart. Jag kommer säkert att slöa till och vila väldigt mycket. Det brukar bli så för mig, även om innan semestern kan tänka att jag ska göra så jäkla mycket som jag tror att jag inte hinner när jag jobbar på dom andra 11 månaderna på ett år. 
 
Igår och idag har jag varit ledig. Hade jag inte börjat min semester nästa vecka så skulle jag ha jobbat denna helgen som kommer nu. Men varje år innan semestern och efter semestern så har jag alltid tagit ledigt, om det är så att jag har arbetshelger strax innan eller efter. 
 
  Igår grejade jag mycket med min ekonomin och det mesta har väl fallit på plats som jag vill ha det redan nu. Jag bryr mig inte så mycket, men jag har ju en budget som jag försöker hålla och det tror jag nog att jag klarar även under juli månad. Det känns bara bra och kan jag bara bestämma mig för vad jag vill göra med alla pengar som jag har sparade så är det ju bara att köra på. Men jag har nog beslutsångest "deluxe". Det är inget som känns jobbigt utan jag bara berättar hur en del av min hjärna har fungerat under en ganska lång period nu. Sån har den nog mer eller mindre alltid varit. 
 
Idag tog jag en promenad på över en mil. Är det något jag ska göra på min semester sen så är det att röra på mig antingen med promenadrundor eller pingisspelande. Detta har jag tänkt mig och så kommer det nog att bli. Om jag inte rör mig och minst håller målet på 70 000 steg i veckan, då kommer jag bara att känna mig jävligt sunkig och må dåligt. 
 
Annars idag så har jag ätit gott, kollat fotboll och slappat mycket med läsande och skrivande.
 
  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)  
(null)

(null)

       


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE