Lördag (2024 06 22)

Jag har massor med arbete att ta tag i och helgen det känns som helgen bara har börjat. Jag jobbat igår (midsommarafton)  och det kändes väl ganska lugnt, men jag hade en lång arbetsdag och jag var väldigt trött när kom hem. Man längtar väl också till semestern så då blir man kanske extra trött av arbete. Man blir trött av att jobba föra att man är trött på att jobba. Man vill bara ha semester.
 
Samtidigt kan jag känna att hade jag fått semester redan nu så hade det varit för tidigt. Hela juli känns ok, men hade jag fått välja helt själv så hade jag hellre tagit tidigast i augusti. Sen längtar man ändå till semestern redan nu. Så det blir svårt att veta vad man egentligen vill. Eller så är det bara så att man alltid längtar efter sin semester när man inte har den. Alltså 11 månader per år. Det den enda rimliga förklaringen. Om inte det stämmer så kan jag inte förstå mina egna tankar. 
 
 Jag kan också ha svårt att förstå andra människor och hur dom tänker. Ibland skriver ju folk till mig och frågar om olika saker. Man vill kanske att jag ska ställa upp på något som dom önskar att jag ska göra, eller så kan det bara handla om att man vill träffa mig. Jag svarar sällan på nånting. Många gånger är det ju folk som skriver till mig som jag inte känner alls. Jag följer dom inte ens i deras sociala medier så dom intryck jag får och vad jag sen tycker om dessa personer grundar sig ju oftast i vad sånt som jag blir kontaktat om. 
 
En del verkar bli provocerade av att jag inte svarar. Vissa verkar tycka att jag har någon skyldighet att svara och det finns också personer som på olika sätt "bombar" mig med meddelanden, och varje gång så kräver man att jag ska svara. När jag sen ändå inte bryr mig så händer det att personen börjar hota mig med olika saker, eller så tycker man att jag är taskig för att jag inte svarar. Där och då kommer oftast en block från min sida och sen brukar jag slippa dessa personer, även om det händer att folk hör av sig på alla möjliga sätt och frågar varför jag har blockat. 
 
När saker och ting har gått så långt, då blir det svårt för mig att inte tycka att dessa människor är dumma i huvudet. Jag kan tycka att vem som helst borde fatta att om jag inte svarar så är jag inte intresserad överhuvudtaget.  Fattar man inte det så är man enligt mig dum i huvudet och då finns det ju heller ingen mening att jag svarar för att dom kommer ju ändå inte att fatta vad jag faktiskt skriver. Vilka tror dom egentligen att dom är? Jag har ingen skyldighet att svara någon och även om vissa tycker att jag borde stå till svars för saker som jag tidigare har gjort eller lagt ut i mina sociala medier så är jag fortfarande inte skyldig att bry mig om jag inte själv vill det. Det  verkar också många ha svårt för att fatta. 
 
Jag ska inte skriva så mycket mer om detta. Jag tänker bara säga: Om jag inte svarar så är jag inte intresserad överhuvudtaget. Fatta det och håll käften. Eller så kan man hålla käften även om man inte fattar. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE