Kvällens tankar.

Jag har några sköna lediga dagar nu. Får se om det blir någon utgång eller så. Det är ju lite festival här i Vänersborg så vill jag ha lite roliga utekvällar så går det ju bra att gå ut på "hemmaplan". 
 
Jag har varit ledig idag och jag är ledig resten av denna veckan. Jag har bara jobbat tisdag och onsdag. Rätt "soft" arbetsvecka ju. Denna också. Innan min semester (som jag har i juli) så har jag väl en lite tuffare arbetsvecka och det är (vecka 25) midsommarveckan. Annars är det ganska lugnt och vecka 27 börjar jag en efterlängtad semester. Så de mesta känns ganska "nice" nu med busskörning och ledighet. 
 
Jag har dom senaste dagarna kollat på lite olika resmål. Alltså mer på allvar kollat vad jag kan tänka mig att göra. Jag har väl fått ganska klart för mig vart jag vill åka, men så mycket mer har jag inte lyckats planera upp. Jag känner mer nu för att bara släppa planeringen. Jag vet vart jag vill åka och allt handlar om städer i Europa. Sverige är jag ganska klar med även om gärna åker till Stockholm och Göteborg ibland. Men när det gäller resor utomlands så tror jag att det lättaste för mig bara är att boka resa och hotell och sen bara ta allt lite som det kommer. Jag kan ju kolla upp mer saker när jag befinner mig på plats. Jag har fram till nu varit lite inne på att planera väldigt mycket inför alla resmål, men jag inser nu att det är svårt att få grepp om vissa resmål. Speciellt dom städer där jag inte har varit förut. Jag vill inte heller krångla till det och försöka panera för mycket innan. Jag försöker få till resorna och sen åker jag bara. Jag behöver inte veta så mycket innan. Åk och se hur det blir. Allt kommer inte att vara dåligt ändå och jag kommer ändå aldrig att kunna veta om något är bra eller dåligt om jag inte åker. Jag känner ju att jag vill veta och få dom erfarenheter som jag får av att besöka platser som städer som jag aldrig har varit i förut. 
 
Sen är jag ändå inte säker på om det blir några resor. Jag har ju kollat på mycket grejer som jag skulle vilja köpa, så som smycken och kläder. Kanske väljer jag att bränna mycket pengar på sånt istället och då får jag ju tagga ner resplanerna som jag har. Det viktigaste är väl att jag mår bra av dom beslut som jag tar och att jag köper sånt som jag verkligen vill ha. 
 
Jag har varit väldigt trött idag. Jag har inte orkat göra speciellt mycket. Jag har gått en promenad på ca 5 km. Jag har ätit lite på min "favvorestaurang" Annars har jag mest slappat med TV eller läsande. Rätt skön dag och jag är glad att jag inte känner någon stress eller oro överhuvudtaget. Man kan ju också roa sig med att tänka på hur bra man ändå har det. Pengarna rullar in bra för mig nu. Jag lever ett liv som jag trivs med. Jag mår bra och jag lever i nuet. Jag är också noga med att tänka på att jag ska göra min grej, oavsett vad andra tycker. Något jag upprepar väldigt ofta för mig själv är: Jaga inte människor. Jag gör min grej, och sen får rätt människor omkring mig som jag kommer att må bra över att jag har där. 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE