Har hittills mest jobbat.

Sen i måndags har det varit ganska mycket busskörning. Det känns mycket i alla fall, även om dagarna inte är så överdrivet långa. Men jag orkar ändå inte göra så mycket annat när jag kommer hem från arbetet. Jag grejar lite med vardagliga saker och sen förbereder man för nästa dags arbetspass med matlådor och sånt. Jag har slappat lite med att: Läsa, skriva och kolla på TV. Sen blir det kvällen och då är det ju bara dags att gå och lägga sig. 
 
Imorgon har jag en kort arbetsdag och sen är jag ledig resten av veckan. Under ledigheten på nästan 4 dagar så får jag väl ta tag i promenadrundor och kanske spelar jag lite pingis också. Ett pass hade varit skönt att träna under denna veckan i alla fall. 
 
Annars får jag utså en del tjafs med folk om pengar och sånt just nu. Jag har ju börjat göra mer saker för pengar nu som jag mest tidigare har sparat eller bara investerat vidare. Ingen bryr sig när jag kämpar och ingen annan ser att dom kan tjäna något på att bry sig om mig. Sen när saker och ting börjar gå bra och ganska enkelt för mig, då börjar vissa att lägga sig i mer än tidigare och man märker ganska snabbt att motståndet mot mig ökar för att jag inte är så villig att släppa in folk i det jag håller på med. Ingen bryr sig när jag kämpar och har mina sömnlösa nätter där jag oroar mig för allt som kan gå fel. Men när jag sover gott och pengar rullar bra åt alla jävla håll, då ska alla helt plötsligt bry sig och i slutändan blir det bara massor med försök till att lura och utnyttja mig. Så ser jag på det just nu och då är det tur att jag är väl förberedd och inte viker ner mig så lätt. Sånt gör väl också att vissa blir mer förbannade, men det skiter väl jag i. Jag kommer att fortsätta göra min grej och sen är jag övertygad om att jag tids nog får rätt människor omkring mig som faktiskt vill att det ska gå bra för mig och inte tvärtom. Jaga inte mig. Jag jagar ju inte någon. Inte ens djur. 
  (null)
(null)
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE