Jag vet inte alltid hur jag ska tänka.

Det är fortfarande skönt att vara ledig. Även om alla fridagarna typ har regnat bort. Jag har ändå hunnit gå mina promenadrundor mellan alla skurarar. Får se hur det blir imorgon. Jag känner att jag behöver gå typ minst 1 mil till under denna veckan för att jag ska vara nöjd med mitt "stegjagande". Det ska väl inte vara några problem att fixa det. Jag tänker bara att det kanske inte blir så roligt att gå ut om samma skitväder ska fortsätta. Men jag ska fixa mina 70 000 steg som jag vill ha under en samma vecka, så inget väder i världen ska få stoppa mig. 
 
Annars har jag tagit det ganska lugnt under mina senaste helt lediga dagar. Jag vet däremot inte riktigt hur jag sak tänka kring allt just nu. Jag vet att jag för en tid sedan sa att jag hade mycket saker på gång under detta året och under sommaren och framåt så har jag tänkt att få gjort allt som jag känner att jag vill göra och har planer för. Nu när det väl har blivit sommar och tanken är att jag ska sätta lite fart, då känns det som jag stannar upp och inte riktigt vet vad jag ska göra och hur jag ska tänka kring saker och ting. Jag har börjat bli mer osäker och allt blir ju inte alltid som man har tänkt sig. Jag vet ju vad jag vill, men jag vet inte om allt funkar att genomföra på dom sätt som jag har tänkt mig. Jag känner någonstans att jag behöver tänka om och kanske bara vara mera flexibel. Jag vet inte alltid hur jag ska tänka, men då känner jag att jag måste kunna ändra mer när jag känner att saker och ting kanske inte kommer att funka som jag har tänkt mig. Vad är bäst att göra just nu. Funkar något, då vill jag blåsa på med det. Går det inte, då känner jag att jag måste vara en person som bara kan bestämma mig för att lägga ner saker och ting. Sen är det ändå inte fel att prova och se om något funkar. Det tycker jag många gånger är bättre än att bara fundera kring om saker och ting kommer att funka. 
 
Men nu vet jag som sagt inte riktigt hur jag ska tänka. Jag har trasslat in mig lite. Det går däremot ingen nöd på mig. Jag har det bättre ekonomiskt än någonsin och sen jag valde att lägga ner konstprojektet som har jag tjänat ännu mer pengar.  Jag har gjort det för att jag valde att ta "konstpengarna" och investera dom vidare på ett mer effektivt sätt som jag vet funkar. Jag tjänade alltså  pengar på att vara mer flexibel och inte vara så envis med att hålla kvar vid något som jag innerst inne inte trodde på i slutändan. Jag är ändå idag helt säker på att jag att det var ett rätt beslut att lägga ner konstprojekt. Och det är ju vad som känns bäst just nu som gäller för mig. 
 
Jag vet ändå inte just nu hur jag ska tänka kring saker framöver. Jag vet inte vad jag ska hitta på under min semester. Jag trodde först att jag visste det, men nu har jag blivit osäker och vad det beror på vet jag inte exakt. Det känns lite tråkigt att bara ta allt som det kommer och inte ha någon plan inför semestern, men samtidigt vill jag nog vila mycket och bara tänka att det är lyxigt att få vara ledig i ca en månad och ändå få betalt för det. Jag tänker också på saker som jag vill köpa och det kanske blir svårt att tex åka på resor, samtidigt som man shoppar grejer som man är sugen på. 
 
Dessutom vill jag ju leva mycket i nuet och jag har ju faktiskt några jobbveckor kvar innan det är dags för semester. Det känns lättast och lugnast att inte tänka på så mycket annat som det inte är dags för än. Jag kör på och sen får man se vad man vågar göra och vad som funkar. Jag är glad över att jag inte envisas med att bara få saker och ting gjorda när jag kommer till en punkt där jag känner att jag är fel ute. Ibland måste man bara kunna stanna upp och inse att  även om något funkar 9 gånger av 10 så kan man själv drabbas av den 10:e gången och det är ju också då som det är viktigt att inte köra fast, utan vara flexibel. Det kan ju också vara ett bra sätt att lära sig saker på. Även om det just nu känns som att jag inte riktigt vet hur jag ska tänka kring nånting. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE