Glad midsommar

Jag har haft två sköna lediga dagar. Jag har mest slappat för jag ska ju jobba så mycket under den kommande helgen. Jag känner inte riktigt för det, men tänker jag efter så är det väl bara imorgon som jag har ett lite tuffare pass att jobba på med. Sen känns det ganska lugnt, även om jag just nu inte alls vill jobba mer nu. Jag vill ha min semester, men jag får jobba på ett tag till innan jag får det. Sånt är livet. 
 
Jag har gått två långpromenader och nu känner jag att jag fixar alla steg som jag vill sätta fram till söndag.
 
 
Jag har kollat en del på fotboll. Jag har också läst och skrivit mycket. Jag har faktiskt också gått igenom några frimärksalbum som jag har i min ägo. Jag har sorterat  och lagt in mer frimärken. Man får ju inte så mycket brev längre. Men det är ju lite nostalgi över väldigt gamla frimärken som tex kommer från den tiden då man betalade med ören. 
 
Annars får jag önska er en trevlig midsommar. Själv har jag som sagt jobb hela helgen och jag ska bita ihop och jobba på så gott jag kan. När jag inte har arbetstid så ska jag bara försöka slappa så mycket jag kan. Jag har förberett med många matlådor och min midsommarmat blir tex: Kyckling med ris och curry, pasta carbonarar och sprödbakad fisk. Glad midsommar. Var rädda om er. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE