Vecka 28

Redan inne på andra semesterveckan. Den första är redan över. Det går fort. Alldeles för fort. Tiden går fort när man har roligt, eller är inne i något som man har typ har längtat efter i 11 månader. 
(null)

 Denna veckan har jag inte planerat någonting. Jag har i alla fall inte skrivit upp något i min kalender. Det var länge sen det var helt tomt där i en hel vecka. 
 
 
Jag har lite funderingar på vad jag ska hitta på, men det känns som jag just nu mest tänker. Samtidigt trivs jag rätt bra med att bara ta det lugnt och inte bry mig om nånting annat än att fånga dagen och leva i nuet. 
(null)

(null)

(null)

 Jag kommer att läsa och skriva mycket, precis som jag gjorde förra veckan.  Jag ´kommer väl också att kolla fotbollen. Det är ju semifinaler imorgon och på onsdag och sen spelas väl finalen på söndag? Man kan ju också "öla" eller "bubbla" lite när man tittar på bra fotboll. Det kan ju vara lite mysigt att göra, men i lagom mängder då såklart. 
 
 Jag kollar ganska mycket på Youtube. Där kommer ju upp saker hela tiden som jag kan tycka är intressant. Jag kollar också på mycket gamla grejer som kanske som bara idag kan vara skönt att slappa med. Det kan kännas lika skönt som jag tycker att det är att läsa och skriva. 
 
 
En grej som jag tycker är coolt med denna filmen (POST PÅ HJUL) det är att en av manusförfattarna lever än idag, och är 100 år glada år. 
 
Jag tror också att det blir några hårda pingispass denna veckan. Förra veckan körde jag tre och om jag inte väljer att göra så mycket annat denna veckan än sånt som jag nämnde här ovan, så kan jag lätt köra på med minst tre pass denna veckan. Finns det fler som är sugna så hakar jag på liksom. Förra veckan kändes det skitbra med pingisen. Får se hur det går denna veckan, om jag nu kommer att spela nånting vill säga. 
(null)

 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE