SVT - DVD

Hittills under min semester så har jag ju tagit det ganska lugnt. Jag har gjort sånt som jag gillar att göra och som jag också gör när jag slappnar av efter jobbet med busskörningen. Jag läser och skriver mycket. Jag tittar också mycket på SVT-play och jag gillar väl mest kategorin: Dokumentärer. Egentligen skulle jag vilja titta på allt, men jag inser ju att jag skulle ju inte få något annat gjort om jag så bara skulle försöka mig på att se alla dokumentärer som finns och kommer upp på SVT-Play. Jag har i alla fall sett mycket som jag gillar, men det som stör mig lite är att jag säkert har missar mycket som är bra. Men så är det väl med allting. Jag läser ju mycket, men jag kommer ju inte att kunna läsa alla böcker som finns i hela världen. Så man missar ju mycket som förmodligen är bra. 
 
En annan grej som jag har sett på just SVT-Play är att vissa serier och även filmer finns att titta på där och jag har märkt att en del har jag i min bokhylla på DVD.  Egentligen skulle jag väl kunna klara mig utan en DVD-spelare. Jag är ju heller inte en person idag som vill se så mycket av sånt som jag redan har sett mer än en gång. Det kommer ju så mycket nytt hela tiden så att kolla om en film eller serie känns som att bara stå så stampa på ett och samma ställe. För mig känns det bara som jag spenderar onödiga timmar på skit. Samtidigt känner jag att jag vill spara detta ändå. Jag envisas lite med att hålla kvar vid min DVD-spelare och allt man har på DVD. 
 
Även om jag nästan aldrig nu för tiden tar fram en DVD och stoppar i spelaren så har jag en del saker sparat just på DVD som jag inte kan hitta någon annanstans. Jag vill inte bara skrota allt liksom. Jag har mycket pingis, men också en del annat  som inte känns helt lätt att bara rensa bort. Samtidigt känner jag att varför ska jag bry mig om att ha allt detta kvar när jag typ aldrig kollar på något av de? Det är lite som med den fasta hemtelefonen. Jag har en stående, men man använder den ju typ aldrig. Varför har man den kvar? 
 
Men som jag sa: En del av sånt jag har vill jag inte bara slänga bort. Jag har en liten film från förr när min brorsa var med i Lilla Sportspegeln. Jag har även sparat ett inspelning där jag  är med i Bingolotto. Jag skulle kanske kunna hitta andra alternativ där jag kan spara en del av allt jag vill ha kvar, men samtidigt känns det bara lättare att ha DVD-spelaren stående under TV:n och spara allt som hör till på DVD. När den tiden sen kommer att DVD-spelaren inte funkar längre, eller att jag kanske köper mig en ny TV som kanske då gör att min nuvarande DVD-spelare inte går att koppla in, då får det väl vara så. Jag kan nog leva med att jag inte kunna se vissa gamla grejer. Det kommer ju också nytt hela tiden som man kan roa sig med. Allt detta är nog egentligen inget problem och ser jag något bekymmer som gör mig lite ledsen med detta, så är det en petitess. Jag vill också påpeka att detta inlägget skriver jag utan bitterhet. Jag är inte arg för att jag har betalat för filmer och serier som jag kan se gratis på tex SVT-play. Det skiter jag egentligen i. Jag ligger inte sömnlös om nätterna, om man säger så. 
 
 
(null)
 
(null)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE