Pingis och "chillande".

Jag tar det ganska lugnt. Jag känner att det bara är skönt att vara ledig. Jag sover ut och när jag väl kliver upp på morgonen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag tar allt som det kommer och lever här och nu. Jag har hittills under denna veckan läst och skrivit mycket. Jag har också spelat en hel del pingis. 
 
Jag har tränat 3 pass bara under denna veckan och det har känts ganska bra. Jag har i alla fall spelat bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag har haft bra träff på bollen och jag hänger med bra mot alla jag tränar med. En detalj som jag inte tyckte var bra och som jag verkligen vill förbättra omgående det var mina servereturer. Jag missar alldeles för mycket och jag tror att det beror på att jag bestämmer mig först för tidigt vad jag ska göra på motståndarens serve, och sen när jag märker att jag är fel ute då försöker jag ändra vinkeln på racket, men det är det redan för sent. Jag måste titta bättre på vad det är för skruv och var bollen kommer på bordet. När jag väl sen bestämmer mig för vad jag ska göra, då måste jag vara bestämd och hålla mig till vad jag har bestämt mig för att göra när jag påbörjar min racketrörelse. Tiden finns inte att ändra, tex vinkeln på racketeten i själva rörelsemomentet av servereturen. Är jag osäker på serven, då är det ofta bäst att bara skära långt och försöka vara med i försvaret på nästa boll. Är jag bara bestämd och litar på mig själv i servereturerna, då hoppas jag i alla fall att jag kommer att returnera bättre.
 
Mycket annat har annars känts bra med pingisen denna veckan. Det var ju också skönt att köra tre ganska hårda träningspass och dessutom var helt jävla ledig med "fucking" skön semester. 
 
 
 Förövrigt så tar jag det som sagt väldigt lugnt nu. Igår blev jag ändå lite sugen på att gå ut och ha en utekväll. Efter pingisträningen var jag nästan säker på att jag skulle åka hem och fixa mig, dricka lite hemma och sen gå ut och ta en festarnatt. Men när jag kom hem så var jag lite för trött och även om det hade varit kul att gå ut och träffa lite folk som jag trivs att hänga med, så fick jag en känsla av att jag bara kommer att ångra mig när jag väl har tagit mig ut. Jag känner att jag vill ta allt mer "chill". Det är inte värt det när jag får den där känslan av att jag kommer bara att ångra mig samma kväll som jag går ut. 
 
Jag har fortfarande inte bokat något eller bestämt mig för vad jag egentligen ska göra under semestern. Just nu känns det bara bra att inte göra så mycket. Jag försöker ju röra på mig och träna alla fall. Även om jag kanske inte kommer att göra så mycket under semestern så ska jag gå promenader och  spela mycket pingis. Annars får jag se. Jag måste ändå erkänna att det är rätt skönt att bara ha semester och inte göra så mycket överhuvudtaget. Jag lever i nuet och om jag inte hade gjort det, då kan man ju fråga sig när man njuta av livet på riktigt? Nu mår jag ju riktigt bra, även om jag kanske inte gör så mycket som många andra verkar tycka att jag ska göra på min semester. Men så får det bara vara och sen får vi se. Min semester har ju bara börjat och blir allt för lugnt, då får jag väl hitta på något. Typ ta en resa eller nåt liknande. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE