Paus och äckelblogg

Under helgen hängde jag med min vän Karin!  Allt kändes bra, det var längesedan vi träffades nu. Karin är en vän som jag har känt länge, men vi träffas typ bara 3-4 gånger om året. Karin är väl en av dom få personer som jag har i mitt liv som jag aldrig kan minnas att jag har haft en konflikt  med. Jag tycker alltid vi har kommit bra överens och kanske beror det på att vi inte träffas så jäkla ofta. Vi tar paus från varandra och det beror aldrig på att vi blir ovänner, utan det beror ju på att Karin bor i annat land under större delen av året. Sen är det väl så med många av dom vänner man har. Till och från tar man en paus från varandra och det är väl ingen big deal. Frågan är om det skulle funka lika bra om vi hade varit mer än bara vänner. 
 
För min del så tror jag inte att jag skulle vilja ta en paus från en dam som jag anser mig vara tillsammans med. Det känns som att om man börjar tycka att man ska ta en paus från varandra, då vet inte jag hur jag ska få förhållandet att funka efter en eventuell paus. Då kanske det är bättre att bara gå åt olika håll. Jag tror att jag skulle tänka så om jag var i en sådan situation, men jag har egentligen ingen bra svar på varför det inte skulle vara bättre att ibland ta en paus från varandra.  
 
Detta pratade jag och Karin en del om, men vi pratade också om äckel och vad som man förknippar med äckligt. 
 
När vi satt och pratade om vad som anses vara äckligt så kom vi ganska snabbt fram till att det mesta som känns äckligt har med kroppen att göra. Specifikt saker som avlägsnats från en kropp. Tex: Saliv, snor, mens och bajs. Hår speciellt är något som få skulle säga var äckligt på någons huvud, men om det hamnar i din mat och fastnar mellan dina tänder så skulle du, med högsta sannolikhet inte tycka om det. Man kommer ju att tänka på mycket när det kommer till vad som är äckligt. Trampa i hundskit, stoppa fingret i örat och sedan i munnen.  Eller alla dumhuvuden  som rent allmänt beter sig som svin. Det kan ju vara äckligt på miljoner olika sätt. 

Karin berättade i alla fall om att hon hade dejtat en kille under några veckor i början av detta året. Hon trodde dom första dagarna att detta var en skön kille, men sen kom det fram sidor hos honom som bara var jävligt äckliga. Han var ett svin och inget annat. En äcklig jävel som ville göra saker som var så vidriga så jag tänker inte återberätta dom exakta detaljerna här. Det var bara så äckligt så jag lovar att jag hade spytt om jag hade varit med om likande saker som han hade drömmar om att få uppleva. Fy fan. 

 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE