Måndag - Fredag (8-12 juli)

MÅNDAG:
Sov bort hela förmiddagen eftersom  jag satte uppe över halva natten mellan söndag och måndag. Vem bryr sig när man har semester liksom.  När jag vaknade till liv och började ta tag i dagen så hade jag en känsla av att jag hade myror i huvudet. 
 
Jag hämtade lite lunch och efter maten slappade jag mest. Klockan 15:00 tog jag bussen till Trollhättan. Jag skulle dit och träna lite pingis. Pingispasset kändes ganska bra, men jag tror ändå att uppesittar-natten hade gjort att jag kände mig lite sliten. Fast trots det så tyckte jag ändå att jag spelade ganska bra. Framförallt så kände jag mig avslappnad i spelet och jag kände ingen stress, varken under eller mellan bollarna. Jag drog ner på tempot när jag behövde göra det. Jag vågade hålla racketen lite längre i utgångsläget mellan varje slag och det gjorde att jag fick mer tid att tänka på vad jag ska slå för slag. Jag kände liksom att jag oftare tog rätt beslut på rätt bollar och det är något som jag kan ha problem med ofta när jag spelar pingis.  Vi som tränade körde matchpass och jag förlorade inte en enda match. Då måste man väl ändå säga att det gick bra. Det är ju inga dåliga spelare jag möter. 
 
 
Under kvällen sen så blev jag väldigt trött. Jag var övertrött och jag kröp i säng redan 20:15. Jag vaknade sen till runt midnatt och satte mig och kolla lite på Youtbe. Jag satt väl upp i något timme. Sen kröp jag i säng igen och då somnade jag ganska omgående och när jag sen vaknade till under tisdagen så hade jag ju i alla fall sovit i många timmar. 
 
 
Tisdag:
Jag har inte så mycket att säga om tisdagen. Bilderna får tala för sig själv. Jag läste och skrev mycket. Jag tog en promenad på 5 km. Jag hämtade mat, hämta paket och shoppade lite kläder en butik mitt i centrum. 
 
Under kvällen kollade jag fotbollen, samtidigt som jag grejade med Dannebloggen. TikTok, instagram osv..
 
 
 
Onsdag:
 
Jag gick upp ganska tidigt. Ösregn och oska ute gjorde att det blev ganska mysigt att kolla film under förmiddagen. Jag tittade på en gammal hederlig Jönssonligan-film. 
 
Sen hämtade jag lite mat på min "favvorestaurang" Fisk, färskpotatis, remouladsås, citron och en dillkvsit. 
 
(null)
Efter maten blev det mest  chill med s.k. sociala medier och sen tog jag mig ut i regnet för att ta bussen till Trollhättan. Dags för lite pingisträning igen. 
(null)
Träningen kändes ganska bra. Jag kände i alla fall att jag är minst lika bra som dom jag tränar med. Servarna var det som funkade bäst för mig under onsdagens träning. 
 
När jag kom hem så kollade jag den andra semifinalen i Fotbolls-EM mellan Holland och England. 
(null)
England vann med 2-1. 
 
På söndag är det final och jag tror Spanien 🇪🇸vinner, men jag hoppas att England är dom som kommer att stå som segrare. Så om jag ska tippa med hjärtat så säger jag att England vinner på söndag 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🤍❤️
 
Torsdag:
 
(null)
Gick en promenad i solen och regnet på ca 7 KM. 
 
(null)
Käkade kotletter till lunch. 
 
 Jag lyssnade och kollade på alla möjliga "grejer" på SVT-Play, Youtube och SR-Play.
 
* SR-Play (P3 Dokumentär)
 
* Youtube (Dialogiskt)
 
*SVT-Play (Inlandsbanan)
 
 
Jag publicerade en hel del TikTok - klipp också.
  (null)
Hela torsdagen hade jag också funderingar på att träna pingis och även ta en utekväll med personer som jag gillar att hänga med, men ingen lirare verkade vara sugen på att träna och jag kände också att en utekväll kommer jag att ångra redan dagen efter. Så jag blev hemma hela torsdagskvällen. Pingisträningen var nog också rätt att vila ifrån. Jag har kört ganska hårda pingispass den senaste tiden, så kroppen behöver återhämta sig rent fysiskt, och skallen behöver vila från allt pingistänkande. 
 
Fredag
Idag har jag mest chillat. Jag kände att det började snurra i huvudet och jag tänkte på alla möjliga saker som inte hade med varandra att göra. Alla dessa tankar gick runt som en virvelvind och inom loppet av 15 minuter så hade jag väl hunnit fundera på hur allt har varit under detta året. Jag funderade även på hur jag ska få till allt som jag vill göra under resten av 2024. Det blev bara för mycket för mig och när jag känner så då är det bästa jag kan göra att släppa alla tankar och bara tänka här och nu. Typ: Nu skiner solen, fint väder, det är skönt att ha semester, nu gör jag detta och inget annat. Jag vill inte fastna i massor av tankar som handlar om sånt som har varit. Sen är det ju så mycket man vill göra och man kan lätt börja tänka för stort. Speciellt när man har så mycket egentid som jag har, och dessutom vill ha. 
 
(null)







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE