Måndag (2024 07 29)

 Idag är det måndag. Sista dagen på semestern. Tiden har gått för fort. Imorgon sitter jag i den blå bussen igen. Den som är mitt levebröd och som gör att även jag gör någon nytta för samhället, istället för att bara kosta en massa pengar. Imorgon är det dags igen. Då är det bara att "köra".
 
 
Annars så kollar jag en del på OS. Under helgen har jag kollat ganska mycket, men jag försöker att inte fastna i för mycket OS-tittande. Jag känner inget behov av att jag måste se hur mycket som helst och missar jag något som jag kanske hade velat se, så är det lugnt. Förr var jag nog mer en sådan person som ville se väldigt mycket och typ inte missa nånting. Speciellt när det gällde pingis. Men idag känner jag att det skulle vara ganska ohälsosamt och meningslöst att "nörda" ner sig i allt vad OS har att erbjuda. Jag gillar OS och jag tittar gärna på allt möjligt. Men idag kollar jag nog upp lite innan vad som kan vara intressant att titta på. Sen kanske jag tittar på det och jag tror att det är mer sunt för mig att välja ut vad jag vill se och inte bry mig så mycket om jag missar sånt jag hade velat se. Allt får bli som det blir. Jag vill tex inte strunta i att gå en promenadrunda eller åka till pingishallen i Trollhättan och träna, bara för att det är något i OS som jag kanske vill se på TV. Jag vill liksom inte fastna framför teven och inte göra andra saker som jag behöver eller mår bra av. Jag var kanske mer en sådan person förr, men idag kan jag lätt missa vad som helst, även om jag är intresserad av vad OS har att erbjuda och underhålla mig med. Det känns mest sunt och avspänt att ha den inställningen under dessa veckor som OS i Paris pågår. 
 
 
 
 Sen är det ju så att väldigt mycket blir man ju uppdaterad om på tex Facebook. Jag följer ju sidor i alla möjliga sociala medier, som jag vet kommer att uppdatera mycket från OS. Jag har inget behov av att se allt live och se allt på TV. Som sagt: Om jag känner mig själv rätt så var jag nog en sådan person förr som inte ville missa något som jag var intresserad av, men idag har jag ändrat mig och kommit ur det där tänket att jag måste se. Sånt känns inte viktigt längre för mig. Är jag hemma så kanske jag tittar, men ingenting är viktigare än att leva livet och må bra. Jag vill göra annat än att sitta framför en TV. 
(null)
(null)

 








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE