Måndag (2024 07 22)

 Jag är redan inne på sista semesterveckan. Fy fan vad fort tiden går. Speciellt när man är ledig och bara njuter av livet. Jag får försöka vända tillbaka dygnet senast i slutet av denna veckan. Jag har ju under större delen av semestern gått och lagt mig när jag oftast kliver upp ur sängen inför en arbetsdag. Det blir jobbigt om jag inte vänder i "180" på den rutinen.
 
Under denna veckan väntar jag på ganska många paket. Jag har beställt massor med saker som jag tror att jag vill ha och behöver. I efterhand kommer man väl på att man inte behöver hälften av allt man har fått hem. Känns som lite typiskt mig när jag har semester. 
 
Det är också en ny "pengavecka" nu. Jag har mer räkningar än vad jag har en normal månad. Men jag får också in mer pengar än vad jag brukar få normalt. Juli brukar vara bra om jag ser till pengar som kommer in. Dessutom är det några som har lovat mig sen länge att dom ska betala mig pengar som dom på ett sätt är skyldig mig. Jag har i alla fall lovat att jag ska leverera, men jag kommer inte att göra något förrän jag får pengar för sånt jag har lovat att jag ska göra.  En person framförallt har lovat mig betalning sen nästan två månader tillbaka, men hon flyttar hela tiden fram datumen. Först fråga hon om hon kunde betala den 25:e juni. Sen när det blev det datumet så fråga hon om jag kunde vänta till den 17:e juli. Förra veckan när det var den 17:e så fick jag ytterligare än fråga om jag kunde vänta med betalningen till den 25:e juli. Alltså denna veckan. 
 
Jag kan ärligt säg att jag är lite trött på dessa människor som vill att jag ska göra eller leverera nånting och sen kan dom uppenbarligen inte "casha" direkt liksom. Jag gillar inte att få dessa frågor gång på gång, men jag har i alla fall hittills varje gång svarat på ungefär samma sätt. DET GÅR BRA, MEN JAG KOMMER INTE ATT SKICKA NÅGRA GREJER FÖRRÄN DU FAKTISKT HAR BETALAT OCH JAG SER ATT PENGAR FINNS PÅ MITT KONTO. 
 
Jag har gjort en budget inför denna veckan som jag tror att jag kommer att kunna hålla. Jag är inte helt säker på att jag klarar det för det för jag har ju som sagt en hel del utgifter och vissa pengar som jag väntar på är inte säkert att jag får in denna veckan. Det är ju "bara" bussförarlönen denna gången som jag kan vara helt säker på. Mycket annat ligger i luften och även om  vet att vissa pengar från olika håll, så känner jag inte att jag kan vara säker på nånting till 100%. 
 
Jag kommer att bli nöjd med augusti om jag kan spara den summan jag vill. Då ligger jag ju rätt för dom ekonomiska målen som jag har för detta året. Mycket känns bra, men osäkert bra. Så kan man känns mest rätt att sammanfatta det på. 
 
BILDER PÅ ALLT OCH INGET MÄRKVÄRDIGT! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
   (null)
 
(null) 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE