Jag tror att jag prioriterar rätt.

 
Nu har man börjat jobba igen efter semestern.  Häromdagen så "ploppa" det upp ett s.k. Facebook-minne där Jag tydligen hade skrivit vid denna tidpunkten för några år sedan att: NU TAR JAG SEMESTER! Det var inte roligt att bli påmind om att man kunde ha haft det roliga och sköna kvar, och börjat nu istället. Sen har det inte varit några problem med att börja jobba igen. Jag har gjort två dagar och jag är redan inne i det. Jag har vänt tillbaka dygnet och jag sover gott om natten. Första morgonen kändes lite stel och jobbig, men i morse var det  lugnt. Det är bara att köra på. 
 
Jag är nöjd med mitt ekonomiska läge just nu. Jag kanske har skjutit något på framtiden, men jag tror också att jag har gjort rätt prioriteringar. Förra veckan var jag ivrig och jag kom på så mycket som jag vill ha och köpa. Eller så kom den där tanken att jag fick ju in så mycket mer pengar än vad jag först hade räknat med, så nu kör vi med allt och lite till. Jag har saker jag vill köpa och göra innan året är slut och jag kom på mig själv lite när jag var lite för taggad på att fixa så mycket på en och samma gång. Efter närmare eftertanke och även lite detaljkoll med vissa saker så insåg jag ganska snabbt att jag måste vara lite försiktig med allt jag vill ha och mer prioritera sånt som känns viktigt att fixa nu. Det som jag tycker kan vänta, får vänta. Jag har mycket planer och nu går det ju bra med pengar, men jag tror ändå att det är bra att stanna upp lite och tagga ner. Annars blir det lätt att man köper saker och bokar upp sig på grejer som kostar en del, och sen kanske man ångrar sig. Det är ju bara dumt liksom. 
 
Det känns bra att allt blev som det blev just nu. Jag kanske har skjutit något framför mig, men det är inget jag ska oro mig för nu. Dom lösningarna som jag inte ser nu kanske jag ser i slutet av augusti istället och då kommer jag ju bara att bli förbannad på mig själv om jag kommer på att jag har oroat mig för framtiden, som jag egentligen vet väldigt lite om. 
 
 
 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE