Nu är det snart som vanligt igen.

Nu är det snart helg igen. Jag börjar ju jobba nästa vecka. Närmare bestämt på tisdag. Jag känner att jag måste börja hitta tillbaka till lite mer rutiner. Framförallt när det gäller att krypa i säng på kvällarna. Jag har under en ganska lång period nu, typ gått och lagt mig vid samma tid som jag normalt kliver upp när jag har en arbetsdag. Jag vet ju att jag lätt vänder på dygnet efter första arbetsdagen, men jag vill nog redan nu komma in i det som är mer normalt för mig. 
 
Jag ska väl ärligt säga att jag gärna hade varit ledig ett tag till, men den dagen kommer ju då man måste börja jobba igen och jag tror också att jag mår bättre av att komma in i lite mer rutiner igen. Jobba på och försörja sig. Men också drömma vidare och göra allt man kan för att förvekliga dom drömmar man har. 
 
Nästan alla pengar som jag har planerat att få in under denna veckan har jag nu fått. Jag kan säga att jag hade en jävla tur denna gången att jag fick till allt som jag ville ha det. Det känns som att det hade räckt med att jag hade haft lite för bråttom och mindre tålamod med en enda grej, så hade jag inte kunnat spara dom pengar denna månaden som jag nu ändå kan. Det som känns bra är ju att jag har mycket pengar att unna mig för också. Men det är som sagt mer tur än skicklighet denna gången.  
 
Det är i alla fall mycket nu som jag kan köpa som jag har tänkt på ett tag att jag vill ha, men inte har haft råd med. Eftersom jag prioriterar ett sparande av en hel del pengar så får man vänta någon månad extra ibland innan man kan shoppa loss. Denna gången är jag mer än nöjd att jag tänkte så. Sen vill jag ändå inte snåla för då blir ju livet bara så jäkla tråkigt, både för mig och andra i min omgivning som jag väljer att spendera tid med i bland. 
 
Nu ska jag njuta av den sista delen av min semester. Tänker man positivt så hade jag haft en jobbhelg nu om jag inte hade haft semester och det är ju gött att få slippa. Dessutom är jag ledig fredag - söndag, nästa vecka och jag tror också att jag slutar ganska tidigt på torsdag. Så jag ska väl inte gnälla över att jag snart måste börja jobba igen. Det börjar ju ändå ganska lugnt för min del, men jag ska nog redan nu börja tänka på att krypa i säng lite tidigare på kvällarna är vad jag har gjort dom senaste veckorna. Det är nog klokt och rätt av mig att vända "tillbaka" dygnet, innan det är för sent. 
 
 
(null)
 
 
 
💛💙
 
Annars vill jag också passa på att säga: HEJA SVERIGE! 
(null)
 
(null)
 
(null)
OS har ju börjat och då vill man ju att det ska gå bra för många av dom idrottare som representerar Sverige i OS. Lycka till!💛💙
(null)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE