Bara 2 veckor kvar.

Semestern är fortsätter, men det är "bara" 2 veckor kvar tills jag ska börja jobba igen. Jag har väl fått gjort en del av allt jag vill få gjort under semestern, men ska jag få gjort allt som jag vill och hade tänkt mig att jag ska göra under denna semestern så känns det som att jag behöver sätta lite fart nu. Det finns inget sen för då är ju semestern slut. Mycket av sånt jag vill få gjort kan jag ju göra i augusti och längre fram i år också, men jag känner att jag oftare nu för tiden tänker att jag ska göra mer vid ett senare tillfälle. Jag vill heller inte fastna i ett grejande där jag bara påbörjar massor med saker som sen inte blir färdiga. Sen tror jag och hoppas på att jag ändå är en person som tar tag i saker när jag märker att för mycket bara hamnar på en "lista" där allt ligger som jag  skjuter framför mig. 
 
 
 
Jag har väl också känt att jag vill ta det lugnt och vara mer bekväm nu när jag är ledig från busskörningen. Jag vill inte kämpa och jobba för att fixa saker på semestern också. Det känns ju som man kämpar för mycket med saker och ting under dom övriga 11 månaderna så om jag inte tar det lugnare under en semester, när ska jag då göra det? Det gäller väl att hitta balansen. Blir det för lugnt så har jag ju svårt att bara sitta still och inte göra nånting. I helgen (natten mellan lördag och söndag) kom den känslan över mig och då blev det ju direkt en utekväll med lite  kul sällskap. Efteråt kände jag mig väldigt tom och då kändes det jobbigt att jag inte orkade ta tag i något vettigt att göra. Jag ångrar egentligen inte utekvällen. Det kändes bara tråkigt att vara hemma och jag ville verkligen gå ut. Jag hade kul och jag mår ju alltid bra av att hänga med personer som jag gillar att umgås med. 
 
 
 Under denna veckan får jag se vad jag får gjort. Jag vågar inte lova mig själv nånting. Jag tycker ju också att det är rätt skönt att bara "chilla" med böcker och skrivande. Jag kollar ganska många dokumentärer. Jag tar det inte så allvarligt att inte tar tag i saker som jag kanske innerst inne vill få gjort. Jag gör ju sånt som jag vill göra och det känns bra att jag inte låter mig påverkas av vad andra: Tycker, vill eller gör. Det viktigaste är ju att jag mår bra. Annars spelar ju inget annat någon roll. 
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE