Vecka 9

 
Jag sov så dåligt i natt och jag har återigen blivit lite sjuk och dålig. Jävla vinter liksom. Det var ju inte längesen jag kände mig sjuk. Sen blev jag frisk och nu har det kommit tillbaka. När jag också sover dåligt så blir det ju extra jobbigt när man också känner sig lite sjuk. 
 
Men det som stör mig mest är att jag oroar mig för ekonomin och jag finner ingen ro, fast jag har det så bra. Denna veckan är det ju mycket ekonomi och jag har några delmål som jag inte har några problem med att klara av. Det är lugnt liksom. Men ändå så kollar jag och räknar om och om igen. Jag tänker att jag måste ha missat något som gör att jag inte får alt som jag vill. När jag sen har räknat så klarar jag allt med mariganal och jag inser att jag hade kunnat spara mer än vad jag väljer att göra. Ändå oroar jag mig och jag blir inte lugn förrän jag ser tydligt att min budget funkar. 
 
Jag är nog fortfarande inne i det där jävligt hårda arbetet som jag kämpade med förr. När jag flyttade hemifrån fick jag kämpa som fan för att få pengarna att räcka. När jag sen fick det bättre då kämpade jag för att jag skulle få en ekonomi som jag är helt nöjd med, samtidigt som det ger mig möjlighet att förverkliga många drömmar som jag länge har haft. Sen tio år tillbaka så har jag varit nöjd, men jag har jobbat för att kunna komma till en punkt som sen gör att jag i alla fall kan se en möjlighet att nå den vision jag har. Detta är något som jag har drömt om sen jag var liten och om typ 2-3 månader så är jag kanske på den punkt jag har velat vara i ca 10 år. Jag säger kanske för ingenting är ju klart förrän det faktiskt är det. Jag kommer nog inte att finna någon ro förrän jag ser att jag har alla pengar som jag tror att jag behöver för att komma vidare.  Jag jobbar inte så hårt med ekonomin, men inom mig känns det som ett organiserat kaos. Det känns bra och allt känns rätt, men ändå har jag ont i magen och har svårt att sova på nätterna eftersom tankarna snurrar när jag tänker på allt som ändå kan gå fel. 
 
Annars denna veckan så ska jag försöka tvinga mig till 3 pingispass. Jag känner inte riktigt för det. Bara tanken på pingis ger mig en känsla av att jag inte orkar, men sen känns det ofta bra när man står i pingishallen  och spelar. Dessutom känns ju tre pingispass på en och samma vecka väldigt bra i kroppen. 
 
Jag har ganska mycket jobb även om jag ät ledig nu, plus onsdag och torsdag. Jag väljer denna veckan att spela mycket pingis och inte gå några promenader. När jag har så mycket jobb mot slutet av denna veckan så känner mer pingis som ett bättre och mer effektivt upplägg. 
 
Konstprojektet rullar på, men jag skulle kunna göra mycket mer där. Fast under  den senaste helgen då jag kunde se massor av möjligheter till att tjäna bra med pengar på min konst  så prioriterade jag istället myshäng med: Brorsan, hans sambo och 3 av mina syskonbarn. Dessa personer går ju före väldigt mycket annat i mitt liv. Jag tror inte det finns något som jag  prioriterar mer än mina 4 syskonbarn, om jag tvingas välja bland allt annat som jag tycker är viktigt i mitt liv. 
 
Under kvällen igår när jag började känna mig lite sjuk och dålig då kollade jag lite gamla dokumentärer. 
 
 
Jag kröp sen i säng ganska tidigt och nu känns det skönt att jag har fått ekonomin som jag vill ha den, och att jag inte ska köra buss förrän på fredag. 
 
 
(null)
 
 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE