Helgen vecka 7 - Vecka 8.

Har en ny ganska soft arbetsvecka. Typ 3,5 dag av jobb. Det är ju lugnt liksom. På fritiden kommer jag att fortsätta ta det ganska lugnt.
 
Jag hade ju en väldigt avspänd helg och jag tror inte jag har slappat så mycket på flera år. Jag kollade på några av dom senaste Beck-filmerna och många Youtube-klipp. Jag kollade en hel del pingis. Lag-VM pågår ju fullt i Sydkorea och jag tycker att det har gått ganska bra för Sverige. Både herrarna och damerna tycker jag har spelat bra.  Det blev en skön promenad igår och sen blev det mer Youtube och filmer under kvällen. En hel del skrivande och läsande har jag också ägnat mig åt. Konstprojektet gick inte lika bra i helgen som det brukar göra, men jag är nöjd. Det kom ändå in ganska bra med pengar och snabbt gick det också. 
 
 
 
Denna veckan blir det ju lite busskörning och sen hoppas jag att jag i alla fall spelar 2 pingispass. Jag vet inte vilka dagar än bara. Någon promenadrunda blir det säkert också, men spelar jag minst 2 pingispass så har jag under detta året taggat ner promenadrundorna lite. Men jag vill däremot inte strunta helt i promenader, även om jag spelar mycket pingis. Jag mår så jävla bra av att bara vara ute och promenera runt. Jag mår naturligtvis bra av mycket annat också. Skriva, läsa, pingis och typ bara göra saker som jag tycker är roligt. Jag mår säkert bra också av att jag har ett arbete att gå till. Man känner sig ju behövd och man får rutiner som jag tror att min kropp i slutändan mår bra av. 
 
Jag hoppas att denna veckan kommer att kännas bra. Jag är inne i en bra period nu. Av allt jag väljer att göra så känns det som jag lyckas med de mesta. Jag är också bra på att hålla mig till vad jag har planerat sen långt tillbaka. Jag har ju saker på gång längre fram som kommer att kosta massor av pengar. Jag tror att om jag bara är noga nu och förbereder mig på dom sätt som känns rätt för mig, så kommer jag nog att få ett häftigt 2024. Jag har ett bra liv  och det känns gött att leva. Nu känns livet också lite spännande. Eftersom mycket är på väg att gå från bra till ännu bättre. 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE