Söndag - Torsdag

Nu har det blivit februari. Tiden går fort. Det känns som det var jul och nyår förra veckan. Jag planerar ju fortfarande ganska mycket saker som jag har tänkt att jag ska göra under detta året.
 
Jag har ganska länge nu varit inne i en "soft" period med mer ledighet och mindre jobb. Imorgon börjar jag en period av mer jobb igen. Det är i alla fall ganska långa dagar när jag väl jobbar. Helgerna är riktigt tuffa. Sen är det ju alltid så att hur jag än jobbar så är jag alltid ledig minst 2 dagar i veckan. Så i slutändan jobbar jag ju liksom inte mer än normalt. 
 
I söndags hade jag sista dagen på en längre ledighet. Under den dagen avverkade jag en långpromenad på ca 10 km. Efter dusch så blev det en söndagsmiddag med dessert på min "favvorestaurang". Resten av dagen gick mest åt till att slappa med poddar och Youtube-klipp. 
 
Måndag och tisdag hade jag ju som sagt jobb att göra. Inte så många timmar, men jag hade mycket att göra när jag väl jobbade. På måndag kväll "bombade" jag loss på min TikTok. Jag skapade väl ca 50 klipp som jag sen publicerar allt eftersom. Jag körde även en live på TikTok och som vanligt så blockar jag en annan som inte fattar att man ska vara snäll när man skriver till mig. Annars får man inte följa. Efter tisdagens jobbande så tränade jag pingis. Jag tycker att mitt spel kändes ganska bra. Jag tänker mycket när jag spelar. Jag tycker att jag värderar bollarna bra. Sen är det ändå så att flera av dom jag möter är mycket bättre än mig. I en match var jag nära att förlora ett set med 11-0. Jag låg under med 10-0 och sen lyckades jag vinna en poäng i alla fall. Så på ett sätt känns det lite tufft att träna, fast samtidigt är det ju roligt att träna med spelare som är bra. Bättre träning kan man ju nästan inte få. Dessutom är ju pingisträningen bra för min hälsa, oavsett hur bra eller dåligt jag än spelar. 
 
Onsdag: 
Helt ledig dag. Jag sov bort större delen av förmiddagen. Sen blev det mat och mycket skrivande. Succesivt så börjar jag få ner alla tankar i skrift. Jag har dom senaste dagarna tänkt hur mycket som helst på allt möjligt och jag har fan haft kaos i mitt huvud. Allt känns så rörigt och då mår jag nog bra av att skriva om allt jag tänker på. Under eftermiddagen och kvällen tränade jag pingis igen. Det kändes även då ganska bra. Jag kämpar och försöker göra mitt bästa. Sen känner jag ju att vissa delar i mitt spel inte håller, men jag kan nog inte räkna med att jag kan spela så mycket bättre med tanke på att jag möter spelare som tränar betydligt mer än vad jag gör. Jag får vara nöjd med att min träning gör att det känns bra i kroppen. 
 
Idag: Ännu en ledig dag. Hade tvättstugan på morgonen och sen var jag bara inställd på att jag skulle ta en långpromenad på ca 10 km. Så fick det bli och långpromenaden kändes bra och nu behöver jag inte känna att jag har rört mig för lite denna veckan heller.  
 
Konstprojektet gick riktigt bra idag. Helgerna brukar vara ännu bättre så om det fortsätter som tidigare så blir ju hela denna veckan hur bra som helst när det kommer till att tjäna pengar på konst. 
 
Under kvällen kollade jag en hel del på Youtube och jag har också skrivit väldigt mycket. Rätt skönt att bara få försvinna in i sin egen bubbla och skriva ner allt som man för stunden tänker på. Sånt mår jag bra av.
 
BILDER: SÖNDAG - TORSDAG
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)

 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE