Släppa för min egen skull.

Ibland inser man att saker och ting kan bli riktigt jobbiga om man inte är försiktig med vilka man släpper in i sitt liv. Jag tror att jag kommer att bli snurrig i huvudet av att bara skriva om detta, men för att jag ska kunna släppa och sluta tänka för mycket, så är det nog bara att försöka få ner dessa tankar i text. 
 
För några dagarna sedan fick jag syn på en tjej som hade olika sociala medier med typ 200 000 följare på varje plattform. Jag tyckte att jag kände igen henne sen tidigare, men jag kan ha fel. För några månader sen dejtade jag en tjej som i alla fall var väldigt lik denna influenser som jag av en ren tillfällighet har råkat hitta. Sen av någon anledning så kopplade ihop henne med en händelse som jag var med om för några veckor sedan. Då blev jag hotad av en drogpåverkad tjej. Det syntes lång väg att hon hade tagit nånting som man som knarkare vill få ett rus av. Jag kan ju inte veta vad det var, men jag är helt säker på att hon var påtänd. Jag blev också vid det tillfället hotad till livet. Hon sa att jag inte kommer att leva länge till. I stunden när jag var med om att bli hotad så kopplade jag inte att detta kunde vara samma tjej som jag för några månader sen dejtad. Jag är fortfarande inte säker på att detta är samma tjej. Allt de gör att jag blir lite rädd för mig själv. Jag dejtar en dam och under den dejten hängde vi en hel kväll och natt på krogen. Sen träffar jag en kvinna vid en senare tillfälle som är uppenbart drogpåverkad, men henne känner jag då inte igen. Det kan ju bero på att det inte är samma person, men det skulle ju kunna vara det och då känns det ju lite obehagligt att jag inte kände igen henne. Dessutom skulle detta kunna vara en tjej som har ca 200 000 följare på olika sociala medier. Fast där är jag ju heller inte säker. Detta skulle kunna vara tre olika tillfälligheter och det kan också vara tre helt olika personer. Men funderar jag vidare så finns det saker som hänger ihop, som gör att jag inte kan utesluta att det kan vara samma person. Dessutom är denna dam med massor av följare väldigt lik den jag dejtade och hon som var drogad och hotade mig. Vissa likheter är så tydliga så att det blir läskigt och det går inte att utesluta att det är samma person. 
 
Jag ska nog inte tänka så mycket mer kring detta. Jag skulle ju kunna försöka ta reda på mer och göra mer saker för att försöka bli klar över hur allt egentligen ligger till, men jag tror att det är bättre för min egen skull att jag bara släpper detta. Bara alla dessa tankar om detta är samma person eller om det är två eller tre olika personer, är läskigt att inte vara 100% säker på.
 
Det som känns mest rätt i skrivandets stund det är att tjejen som jag dejtade inte är samma person som jag vid ett senare tillfälle stötte på drogpåverkad och blev hotad av. Dessutom så tror jag inte att tjejen med 200 000 följare i olika sociala medier är samma person som jag dejtade eller blev hotad av. Jag tror att detta är tre olika personer. Sen kan jag inte släppa att det finns många likheter och alla detta bara skulle vara tillfälligheter känns inte troligt heller. Tillfälligheterna brukar ha sina begränsningar. Kan det bara vara slumpen att jag har varit med om alla dessa händelser och sen är tre olika personer så lika varandra? Jag har svårt att tro att det skulle vara så, men för min egen skull så ska jag nog inte göra något aktivt för att ta reda på mer kring allt detta. Låter man tiden gå så kanske "polletten" trillar ner. Om detta är samma person då är ju allt de jag har varit med om helt sjukt. Fast jag vill nog inte veta om det faktiskt är så. Jag släpper och gå vidare med mitt liv. Det är det bästa jag kan göra. 
 
(null)
 
(null)
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE