Pingisen?

Jag har spelat 2 pingispass denna veckan. Det känns fel att säga att jag har spelat bra, men nu börjar jag få kontroll på mitt spel och jag känner mig säkrare än tidigare på väldigt många slag. Jag känner också att jag har ganska bra självförtroende när jag spelar. Jag vågra ju testa och göra lite mer av s.k. svåra slag. Jag kan nämna många saker som känns bra nu.
 
Mitt försvarspel är stundtals ganska bra. Jag känner mig ganska snabb mellan ögonen och handen. Det jag menar är att jag reagerar snabbt på dom attacker som jag får på mig. Jag ligger långt fram med armen i utgångsläget och då behöver jag inte röra armen med så långa rörelser. När jag har kortare rörelser så hinner jag automatiskt med mer när bollarna kommer väldigt snabbt emot mig. Mina servar har jag bättre kontroll på nu än tidigare. Jag får den skruv jag vill ha bollen och jag varierar placeringarna på mina servar. Min backhand har också blivit säkrare. Min forehand kändes riktigt bra, oavsett om jag valde att loopa eller smacha. 
 
Det känns som att jag är lite mer på gång och kan jag träna på och hålla i detta regelbundet så tror jag att allt detta som nu känns bra kan bli ännu bättre. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE