Måndag - Fredag

 Måndag
Jag började veckan med jobb och då hade jag även jobbat megalånga pass hela helgen. Jag har varit ledig tisdag - torsdag. Idag (fredag) har jag jobbat och jag har ännu en helg med massor av jobb framför mig. Det känns ändå ganska lugnt att ha 4 dagar på en vecka.
 
 Jag har nu fått reda på när jag ska ha årets  semester. Som det ser ut nu så blir det juli. Det kan ju ändras om tex en kollega vill byta. Jag kan vara gå med på ett byte om jag får en senare semester. Annars nöjer jag mig med hela juli. Det blir bra. Jag skulle vilja åka till Prag under några dagar på min semester. 
 
När jag kom hem från jobbet så var jag väldigt trött. Under kvällen blev det mycket slappa. Jag kollade film och lite youtube. Jag ägna mig också åt att skriva en hel del och jag höll på till ganska sent på kvällen. Jag ville bara få ner varenda lite tanke i text. Jag vill inte sluta förrän jag verkligen kände mig riktigt klar. Jag mår ju skitbra av att skriva mycket och då är det ju bara att köra på när jag känner att jag vill det. 
 
Tisdag
Jag hade tvättstugan tidigt på morgon. Det är ju bara att ta tag i det. Det kändes ju ändå bra att ledigheten på tre dagar bara hade börjat.  
(null)
 
Jag ägna annars tisdagen till att läsa ganska mycket. Det är något som jag också mår bra av, fast jag gillar nog skrivandet mer. 
 
Tisdagen blev en väldigt chill och avspänd dag. Rätt skönt eftersom jag fortfarande kände mig ganska mörbultad av allt jobbande mellan fredag (2024 02 02) och måndag (2024 02 05). Jag kände mig också lite sjuk. Förkyld och ont i huvudet. Det kändes bara naturligt att tagga ner och ta det lugnt under hela tisdagen. Snön kom tillbaka och började lägga sig igen. Jag hade ju hoppats på att man skulle få slippa se snön för denna vinter, men så blev det inte. Hoppas den snart förvinner snart igen. 
 
 
Onsdag
Kände mig forfarande sjuk. Jag gick upp på morgonen, men det jag ägnade mig åt var mest att scrolla igenom alla möjliga sociala medier. Jag ville ju spela pingis denna onsdag, men jag kände att det är bättre att skita i det om jag känner mig sjuk. Hela eftermiddagen sov jag bort. Sen gick jag upp och käka lite och under kvällen blev det lite skrivande och TV-tittande. Jag gillar att titta på Sveriges Mästerkock. Det programmet har jag följt i många år. Under kvällen tog jag tag i lite städning av köket också. På vissa ställen börjar man känna av lite fett och sånt äckel och då är det bättre att bara ta tag i det. Man får ju klart  sånt ganska snabbt om man bara börjar ta tag i det.
 
Torsdag
 Det fick bli en promenad på ca 10 km. Även om jag fortfarande kände mig lite sjuk så vill jag ändå försöka sätta 70 000 steg på en och samma vecka. Tar jag inga promenader alls så klarar jag ju inte det. Nu gav jag mig själv en chans i alla fall att klara av det. Får se hur mycket jag orkar i helgen. 
 
 Sen blev det mycket skrivande under eftermiddagen och kvällen. Jag kollade ju en del på TV också. Jag fick ju också förbereda lite med matlådor inför allt jobbande. Detta var min sista lediga dag för denna veckan.  (null)
 
Jag skulle ha jobbat torsdag också, men för ett tag sedan så sökte jag ledigt och fick det. Jag ville komma undan denna ganska tuffa arbetsperiod som egentligen innehåller 4 långa arbetsdagar på raken. Nu blir det "bara" 3 och mot slutet av veckan så vet jag att det kommer att kännas betydligt bättre än om jag hade kört för fullt. Även om dagarna är långa under helgen så är det ganska bra körning. 
 
Fredag 
Idag började jag som sagt jobba igen efter några adagar av ledighet. Ganska lång dag med typ 11 timmar på jobbet och arbetstid på över 9 tmmar. Ganska tuff fredag om man ser till körning och kombinerat med ganska korta raster. 
I helgen blir det fullt ös igen med massor av jobb. Sen ska jag ändå försöka orka med en långpromenad under söndagen. Jag känner att jag har rört mig på tok för lite denna veckan och jag vill i alla fall försöka nå 70 000 steg innan nästa vecka. 
(null)
Torsdag (2024 02 08)

 Ikväll (fredag) så har jag slappat framför min TV. Jag har också skrivit ganska mycket. Jag har fixat lite med maten inför jobbandet imorgon och jag har också hunnit med lite fixande med min konst. 
 
 Det blev ingen pingisträning under denna veckan. Jag orkade inte bry mig eftersom jag har känt mig lite sjuk och dåligt sen i tisdags. Idag mådde jag ändå bättre även om jag inte är 100% frisk än. Jag känner av lite halsont och stundtals så hostar jag lite. 
 
Ni får ha en trevlig helg! Själv ska jag jobba som f*n och sen ska jag avsluta denna veckan med minst 10 km promenad. 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE