Konstprojektet får rulla på tillsvidare.

Jag vänder och vrider på mitt konstprojekt. Jag har länge tyckt att detta har gått bra och jag har sen starten känt att det är lite coolt att jag som inte är konstnär kan tjäna pengar på konst. 
 
I början provade jag alla möjliga varianter på konstprojekt, men typ allt gick åt helvete. Jag gick in med inställningen att jag provar nånting och kör på för att se om det funkar. När jag kände att något jag gjorde inte gick att tjäna pengar på så slutade jag bara med det. Jag kände ändå att det var rätt väg att gå när jag liksom valde att prova mig fram istället för att sitta och fundera till förbannelse på vad jag skulle välja att satsa mer på. Sen hittade jag ju den grejen som jag har kört på i några ur nu. Det har funkat för mig och då har jag bara öst in mera i detta. 
 
Som läget är nu så känner jag mig lite tveksam om detta kommer att funka i sin helhet. Jag kommer absolut att tjäna mer pengar på min konst om jag fortsätter och än så länge har jag inte haft några problem med att spara i princip alla pengar som detta konstprojekt hittills har gett mig.
 
Men problemet är att även om jag får ihop alla pengar som jag från början har tänkt mig så kommer jag nog inte att kunna köpa det jag vill ha då. Idag hade det funkat , men innan jag har fått in dessa pengar som kommer ju priset på sånt jag vill köpa stigit.  Mitt konstverk kommer nog inte ha gjort det och då faller denna grejen om jag nu ska envisas med att jag vill kunna köpa det jag vill ha, för enbart pengar som jag tjänar på min konst. Insikten jag har kommit till är nog att detta är för svårt att fixa med det arbetssättet som jag kör på med.  Jag känner också att det är svårt svårt att bara ändra och göra på något annat sätt. Detta som jag har gjort är ju ändå något som hittills har funkat och ska jag helt plötsligt bara ändra och hitta på något annat, då är jag rädd för att de mesta går åt helvete. 
 
Just nu känner att jag bara kör på som vanligt. Allt får liksom rulla på tills vidare. Kommer jag på något bättre som jag vågar satsa på, då kanske jag provar det. Jag behöver inte ha alla svar på hur jag ska lösa allt i sin helhet, just nu. Jobbar jag bara på så kanske jag allt bara löser sig efter hand. Ju mer pengar jag får in...ju större blir ju möjligheterna att  kunna göra bra saker som man tjänar ännu mer pengar på. Tillslut kanske jag lyckas skapa det konstverket som jag har drömt om, och då är jag garanterad dom pengar som jag vet idag att konstverket kommer att vara värt. Där är jag 100% säker. 
(null)
Detta är förövrigt en ny fin tavla som jag beställde för ett tag sedan och fick hem förra veckan. När jag tittar på denna tavla så blir jag lite mer motiverad att fortsätta med med min konst. Det är något med denna tavla som ger mig mer energi om jag bara tittar på den och tänker kring mitt konstprojekt. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE