Jag är ganska nöjd med mitt liv.

Jag hade mycket att göra med min ekonomi denna veckan. Det har jag vetat länge. Allt är klart redan nu och jag är jättenöjd att allt gick så lätt och att jag har räknat precis rätt, denna gången också. Jag har hur bra koll som helst och det känns coolt att jag just nu kan göra allt de jag gör med min ekonomi nu. Det är faktiskt helt sjukt och innan sommaren är jag förmodligen klar med mitt mål. Känslan jag har är att: Ju närmare jag kommer målet, ju mer vill jag fixa detta och jag är mycket mer noggrann med att hålla den budget som jag har planerat sen länge. 
 
Min ekonomi är bra och har varit det länge. Snart är det förhoppningsvis bättre än någonsin, men inget är ju klart förrän det är klart. Det är jag väldigt medveten om. 
 
Även om mitt liv inte är perfekt, så kan jag inte klaga. Jag mår bra av att ha ett jobb att gå till och jag gillar att spela pingis för att det känns så bra i kroppen av den träningen. Jag har några riktigt roliga saker på gång i år och jag är nöjd över att min hälsa ändå är godkänt bra. Det jag menar med det är att jag är glad över att jag inte är allvarligt sjuk, men jag har lite ont på olika ställen ibland och nu under vintern har jag varit mycket förkyld och febrig. Är min hälsa på denna nivån som den är nu i många år till... då får man vara glad. Sen kan ju jag som många andra bli allvarligt sjuk, men det tjänar ju ingenting till att tänka på sånt och det inte finns här och nu. 
 
Jag får ibland olika typer av meddelanden från olika människor. Man frågar om allt möjligt eller så inleder man bara med ett hej. Jag är sällan intresserad av vad alla dessa människor vill. Dom är i många fall följare, men dom flesta som följer mig känner inte jag. När jag inte ens svarar så kan jag få extremt mycket skit och i vissa fall har det hänt att följare eller andra människor har börjat jävlas och hota mig med olika saker. Det grundar sig väl oftast i att jag inte är intresserad av att ha något med dessa människor att göra. Sen har jag ändå svårt att förstå hur vissa kan i flera meddelanden skriva till mig och tex säga att jag är helt fantastisk och att man ser upp till mest av alla människor som finns på jorden. Sen om jag väljer att inte bry mig så mycket eller bara svarar tack, men jag är inte intresserad av vad person vill mig .... då jävlar kan vissa bli skitförbannade och då är det inte ovanligt att jag får både hot och hat om massor med saker. Tänk att folk kan vända så snabbt. Bara att tänka på att någon är gör det känns obehagligt. Jag vill inte ha sådan människor i min närhet. 
 
Med mig är det såhär att jag är ganska nöjd med dom vänner jag har och jag är inte så intresserad av att träffa nya. Dessutom är jag väldigt nöjd över att jag idag inte har någon människa i mitt liv som jag inte vill ha där. Så har det inte alltid varit och när jag nu har lyckats ha bra relationer och behålla vänner som jag har fått, då vill jag bara ha det så. Hellre några få vänner som jag litar på och tycker om, än många vänner som jag kanske inte liter på eller tycker är snälla. Så resonerar jag och det gör ju att jag inte släpper in nya människor så lätt i mitt liv, som vissa ibland verkar tro. 
 
Ibland händer det ju också att kvinnor kontaktar mig som vill träffas. Det kan handla om allt från dejtande till att man vill inleda ett förhållande. Man vet ju aldrig när någon skriver om dom är seriösa eller inte, oavsett vad det handlar om. Jag kan säga att sånt som vissa skriver till mig är ibland så sjukt så att om dom som skriver verkligen är seriösa och 100% ärliga, då bör dessa personer söka hjälp för det. Jag utgår nästan alltid i från att dom som skriver sjuka grejer inte är seriösa. Jag tror bara att man vill testa mig och se om jag nappar på det. 
 
Jag kan också säga att om man är intresserad av mig och vill dejta eller nåt likande så funkar det inte att kontakta mig på sociala medier. Jag är ju som sagt väldigt noga med vilka jag släpper in i mitt liv och nya människor är jag sällan jättesugen på att lära känna (för mig) helt nya människor. Kvinnor kan absolut charma mig och få mig intresserad. Jag väldigt svag för vissa typer av kvinnor, men jag tappar aldrig skallen och det räcker förmodligen inte att någon skriver ett meddelande till mig på tex Instagram.  Det krävs lite mer än så för att jag ska bli intresserad och välja att i slutändan bry mig överhuvudtaget. Oavsett vad folk tycker om att jag gör som jag gör, så har jag inga skyldigheter att bry mig om någon annan människa överhuvudtaget. Jag kommer inte ändra mig bara för att någon i efterhand pratar skit om mig eller sitter och lipar över att jag inte vill ha med hen att göra. Och som sagt: Jag är nöjd och tacksam över dom  som jag redan har i min närhet. Jag har inget behov av att släppa in mer människor i mitt liv. Däremot är det heller inte så att jag inte släpper in släpper in nya människor alls. Jag vore ju dum om jag inte bryr mig om en person som vill hänga med mig, och där jag tycker att det känns bra. 
 
Men jag trivs ganska bra för mig själv. Många verkar tänka att bara för att någon är singel så vill man automatiskt träffa någon. Jag ska inte säga att jag inte vill träffa någon, men jag har inga problem med att jag inte gör det. Jag är som sagt ganska nöjd med mitt liv ändå och jag är inte en person som är ledsen över att jag inte har träffat någon dam. Ska det idag finnas någon chans att jag släpper in en kvinna i mitt privata "space", då är kraven från min sida att den personen är någon som jag ser upp till och är snäll. 
 
 Livet är för kort för att hänga med människor som bara är skit och ger mig dålig energi. Dessutom vill man ju inte hamna i någon destruktiv relation med någon. Jag är så nöjd med att dom personerna som jag har idag i min närheten gillar att hänga med mig och faktiskt vill bry sig om mig och se till att jag mår bra. Dom är snälla så att dom till och med blir ledsna om dom inte får ta hand om mig och se till att jag mår bra. Jag känner ju också detsamma för dom. 
 
 
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE