Gjorde ett röjande.

Jag jobbar på med buskörningen, men denna veckan är ju ganska lugn med tanke på att ungarna har sportlov. 

Jag har inte spelat någon pingis än denna veckan. Folk har varit sjuka och tiderna då vissa har kunnat träna har inte passat mig. Kanske kör jag ett pass imorgon. Ett pass vill jag gärna köra denna veckan så jag hoppas att någon kan och vill träna då. 

Jag har gått promenader på 6-7 km både igår och idag. Imorgon tänkte jag gå 1 mil och sen känner jag mig klar med rundor för denna veckan. Jag röjer på lite med promenader nu för helgen vill jag fokusera på helt andra saker. 

Konsten har jag kört hårt med i tre dagar nu. Jag röjer där med och det har gått bra. Jag har varit lite slö med att skapa och leverer, men under dom närmaste dagarna har jag fan  gjort massor för att komma framåt med konstprojektet. I helgen vill jag ju fokusera på annat som känns betydligt viktigare.  
 
 Jag har haft en bra vecka hittills och bättre tror jag den blir. Imorgon jobbar jag bara en halv dag. Sen ska jag ta en långpromenad och så hoppas jag att det blir pingis på kvällen. Fredag är jag helt ledig. Då ska jag förbereda inför helgens grejer och sen ska jag bara njuta av hela helgen och bara bry mig om människor som jag aldrig kommer att prioritera bort. 

(null)
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE