Vecka 33

Jag jobbar helgen under denna veckan. Det är första helgpasset sen jag kom tillbaka från min semester.  Helgpassen har ändrats lite och nu slutar jag lite tidigare. Det var en bra ändring för sen i december förra året så har man haft så jäkla långa dagar just på jobbhelgerna. Dom har varit lite för tuffa så jag hoppas att dessa pass känns lite lättare att jobba på med nu. Förövrigt så har jag fem dagar av jobb denna veckan. Jag får ledig mitt i veckan istället för på helgen. 
 
Denna veckan har jag tänkt och spela lite pingis också. Jag har inte kört på 2-3 veckor. Det har liksom funkat med tiden som jag slutat på jobbet och när lirarna i klubben vill träna. Jag har inte hunnit helt enkelt, men denna veckan tror jag att det kan funka. Om nu någon annan vill lira med mig denna veckan. Sen får jag ju också se hur jag mår. Jag har ju känt mig lite sjuk under helgen. Så jag ska känna efter innan jag bestämmer mig för om jag ska träna någon pingis. 
 
Förra veckan så planerade jag in lite ledighet som jag har tänkt att ta ut senare i år. Jag har några semesterdagar kvar och även en del komptimmar att plocka av och jag vill ju åka på lite resor i år. Jag har ju tänkt ganska länge på det, men inte riktigt tagit tag i det. Förra veckan började jag ju planera lite i alla fall och det ska jag försöka fortsätta med denna veckan. Jag är sugen på att komma iväg på något igen och det ska inte vara några problem att fixa det så att man snart kan uppleva något kul, i Sverige eller utomlands. Bara jag tar det lugnt och gör en sak i taget så ska det nog bli bra i slutändan. 
 
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE