Vecka 32

Jag har en ny arbetsvecka med 4 dagar av jobb. Skönt med ledig helg igen och att man även är ledig fredag. 
 
Förra veckan fick jag väldigt mycket gjort och jag blev förvånad själv över effektiv jag kan vara. Det var som att när man väl började jobba busskörningen och fick mer rutiner tillbaka, då tog jag också lättare tag i andra saker. Jag tror också att jag förra veckan tjänade mer extrapengar under dom 7 dagarna, än vad jag lyckades göra på 20 dagar i juli. när jag väl började jobba igen så blev det direkt mer "klirr" i kassan. Jag har svårt att sätta fingret på varför det blir så, men det har väl med att man får rutiner i sin vardag igen. Man planerar mer och eftersom vad man ska göra på sin fritid och då blir saker och ting mer gjort för min del. 
 
 Annars denna veckan så blir det väl en del tittande på OS. Jag tycker det är jätteroligt och jag är mer intresserad än vad jag först trodde.  Jag tycker ändå att jag hittills har kollat lagom mycket. Jag kan bli sittande länge framför teven, men jag går mina promenadrundor lika mycket som jag brukar och förra veckan tycker jag ju också att jag fick mycket gjort av allt man har att göra i sin vardag. Så det blir inte för mycket tittande på OS i alla fall.  Jag har ju börjat jobba igen och då missar jag ju mycket av OS som jag kanske hade velat se, men det känns ändå lugnt på något sätt. 
 
Jag spelade ingen pingis förra veckan. Jag tror inte att det blir något denna veckan heller. Jag hinner liksom inte denna veckan p.g.a. jobbet.  Pingisen för min egen del är inte så högt prioriterad längre som den var på den tiden då jag höll på som mest. Dessutom har jag lite svårt att stå i en träningshall och spela pingis, om det samtidigt är så att det är någon pingismatch på OS som jag vill se på TV.  
 
Mycket känns bra. Pengarna rullar och jag mår bra. Jag har tänkt efter mycket och inte tagit massor av beslut som jag sen ångrar. Jag stannar upp och reflekterar och jag märker jag blir mer lugn och avslappnad av dom beslut jag faktiskt tar och väljer att köra på. Jag tänker på att leva efter vad jag tror på. Tex: Jaga inte människor. Gör din egen grej, så kommer jag att få rätt människor omkring mig. Människor som jag också kommer att må bra av i min närhet. Undra hur många gånger jag har tänk och skrivit ner dessa tankar på denna blogg? Det känns som det aldrig kan bli för mycket eftersom jag tror på det så starkt. Gör saker du mår bra av, och jaga inte människor.  
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE