Söndag (2024 08 11)

Jag har varit ledig under helgen, men idag har jag känt mig lite sjuk och dålig. Jag har inte orkat speciellt mycket idag. Det blev lite mat ute och sen har man ju fixat lite matlådor och sånt inför nästa veckas jobbande. 
 
 
Ikväll har jag mest legat i soffan och kollat på TV. Det är ju lite synd om mig eftersom jag känner mig sjuk.  Avslutningscermonin tyckte jag var en fin tillställning så jag försökte bara att vara i nuet och njuta av allt de fina som jag såg från Paris ikväll. 
 
 
(null)
OS är ju nu avslutat och jag är nöjd med mitt tittande under dessa veckor. Jag har valt ut vad jag vill se och även om jag stundtals har suttit länge och kollat så har det ju alltid varit något som jag har varit intresserad av att följa. Jag tycker att jag har kollat lagom mycket och även om jag säkert missade mycket som jag kanske hade velat se, men det har inte varit något jag egentligen har brytt mig om. Jag är nöjd över att jag har rört på mig som vanligt och inte låtit OS påverka hälsan på ett mer negativt sätt. Även om jag kanske inte är en människa som alltid lever sunt så har jag i alla fall inte haft ett mer osund livsstil under OS-veckorna. 
 
Jag har också märkt att under OS så har antal besök på min blogg ökat med dubbelt så många per dygn. Jag vet egentligen inte varför, men jag skrev ju mycket om vad jag tyckte om den pingis som man fick se och många kanske var nyfikna mina åsikter, utifrån den erfarenhet jag har av pingis. Eller så berodde det på något annat som jag inte kan fatta. Men jag väljer att tycka att det är kul att många verkade bli mer intresserade av pingis, p.g.a. Sveriges framgångar i Paris. Två silver och två kvartsfinaler för Sverige. Det är bra och jag tycker det ska bli spännande att följa dom svenska spelarna i framtiden. Pingis är vi bra på i Sverige. Det är ju inget snack om saken. 


 Annars känner jag nu att jag får försöka tagga ner ordentligt. Känslan kanske blir mer påtaglig när jag känner mig lite sjuk och dålig, men jag tror att det bästa jag kan göra ändå är att inte greja för mycket med olika saker. Det har varit lite så för mig dom senaste veckorna. Jag velat ta tag i så många saker efter att jag kom tillbaka från semestern och jag känner att det är svårt få gjort nånting som jag är nöjd med. Det blir bara för mycket och allt känns bara: Rörigt, stressat och ostrukturerat. 
Jag får göra en sak i taget och fokusera i nuet så kommer jag nog mer att få till saker som jag vill ha dom, utan att må dåligt av allt grejande. 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE