Jag försöker gå lite varje dag.

Jag har sen länge haft som mål att få ihop 70 000 steg per vecka. Varje vecka, året runt. Jag kör på, men för ungefär två veckor sedan så började jag gå mer korta promenader varje dag. Tidigare var det ofta så att jag kunde gå ganska mycket under 3- 4 dagar och sen struntade jag i promenader, oftast under slutet på veckan. 
 
Jag tycker att så som jag har börjat göra dom senaste två veckorna känns bättre. Jag mår bättre av det. Jag känner mig piggare och det känns heller inte så jobbigt inför en promenadrunda. Nu ser jag till att få ihop 10 000 steg varje dag och jag är inte så noga med att göra mer, men inte mindre heller. Tidigare var det ofta så att jag kunde göra tex 20 000 steg en dag och sen 5000 steg nästa dag och en tredje kanske jag gjorde 15 000 steg. Nu kan det mer vara så att jag typ gör 7000 steg på jobbet och sen när jag kommer hem så behöver jag ju bara göra 3000 steg till. När man bara har som mål att göra 10 000 steg per dag och hålla det konsekvent varje dag så blir det lättare att ta tag i det utan att man innan man gör det tycker att det känns jobbigt. Det känns som jag har mer tid över för annat nu med detta tänket kring mitt "stegjagande"
 
Jag är jättenöjd med denna lilla förändringen som jag har gjort. Jag rör mig lika mycket som förut, men det känns ändå som att jag inte behöver anstränga mig för att nå målet på 70 000 steg. Det är också fortfarande så att om jag spelar mer än 2 pingispass under samma vecka, då drar jag ner kraven på antal steg per vecka. 
(null)

 Det känns kul att denna förändring har fått mig mer motiverad till att röra på mig. Inget känns jobbigt med det nu och det känns som jag har fått mer tid över till att göra annat, trots att jag inte rör mig mindre än förut. Det är ju en cool insikt som jag gillar att jag har kommit till. Sen har jag en
ändå en känsla av att detta kanske bara är något som funkar nu när det fortfarande är ganska varmt ute. När vintern kommer så kanske jag får tänka annorlunda, men förhoppningsvis spelar jag mycket pingis framöver och då känner jag ju inte att jag behöver röra mig lika mycket utöver det. 
 
 
(null)
(null)
 
 





Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE