Helgens tankar.

Jag tänkte att jag skulle publicera ett eller flera inlägg under denna helgen, men som ni ser så blev det ju bara ett i fredags natt och sen brydde jag mig inte mycket mer än så. Jag har ju många principer med mitt bloggande och en princip som jag alltid försöker hålla på det är att om jag är tveksam till en publicering av nånting så väljer jag att inte publicera. Känner jag mig inte 100% säker på att jag vill eller bara tänker att jag kanske ångrar mig sen, då anser jag att det bättre att inte publicera. Detta är en bra princip som ag har haft ända sedan jag började blogga. Håller jag mig till detta så slipper jag sitta i efterhand och ångra massor av inlägg som jag tidigare har publicerat. Jag slipper den ångest som jag lätt skulle kunna få av att inte vara 100% säker på vad jag vill publicera. 
 
Jag har känt mig väldigt tom den senaste tiden. Jag pratar inte så mycket med någon och jag vill mest bara ta de lugnt. I fredags så hamnade jag med ett gäng personer som jag tyckte var väldigt negativa och dom pratade om hur dåligt allt var och vilka människor man tycker är dumma i huvudet och vad som borde göras, fast dom själva ville inte göra ett skit osv.. Stämningen kändes väldigt:: Hetsig, negativ och klagande. Själv satt jag mest bara tyst och lyssnade på allt. Jag tänkte att jag inte ville dras med i allt de negativa och börja prata så också. Man blir så lätt en "kappvändare" som inte har några egna åsikter, utan bara hänger på vad andra säger. När jag hade suttit tyst ganska länge så var det en person som frågade mig varför inte jag sa något. Då satt jag tyst en liten stund till och sen frågade jag lite försiktigt. Är det någon som tycker att något är bra och kan säga något positivt nu. Någon svara bara nej. Då sa jag att då har jag inte så mycket att säga överhuvudtaget. 
 
Jag känner just nu att jag orkar inte slösa onödig energi som jag typ alltid känner att jag gör när jag blir för negativ och gnällig. Jag kan också tycka att det är jobbigt när folk kommer igång och håller på med "tuggandet" av skit i över 10 minuter. Just nu är jag inne i en period där jag verkligen inte orkar med att lyssna på folk som är negativa och ska klaga på typ allt och alla, hur mycket som helst. Jag tror också att det är bra om jag alltid tänker på att inte hänga på  när jag hamnar i sällskap som "sprutar" ur sig massor av negativ skit. Jag kan bara sitta tyst och lyssna till någon frågar mig nånting och då kan jag säga lite försiktigt: Är det någon som har något positivt att säga. 
 
 
 
En annan grej som har känts lite jobbig den senaste tiden det är att jag inte riktigt hittar någon balans i sömnen. Jag sover gott om nätterna. Men när jag vill vara duktig och lägga mig tidigt för att jag ska känna mig utvilad dagen efter så vaknar jag alltid på tok för tidigt. Då har jag svårt att somna om och sen måste jag ju gå upp för att inte komma för sent till jobbet. Lägger jag mig för sent och då blir jag ju naturligtvis skittrött när klockan ringer och det är ju inget annat än jobbigt att kliva upp ur sängen då. Så om jag måste välja så är det väl bättre att jag lägger mig tidigt och vaknar för tidigt. Då känner man sig ändå utvilad när man ska kliva upp. Men jag skulle vilja hitta rätt i mitt sovande. Inte vakna och ligga vaken, men ändå vakna och känna sig utvilad. Vad är optimalt för mig? Just nu vet jag inte vad som är bäst för mig när det kommer till sömnen och hur ska försöka göra. Är det ens viktigt att tänka på? Jag har ingen aning och det stör mig. 
 
 





Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE