Kanske bara ska släppa allvaret lite.

Jag tycker jag har så mycket att göra hela tiden. Kanske är jag bara dålig på att planera min tid. Eller så känner jag bara att jag vill få gjort så mycket som kanske i slutändan är för mycket när jag envisas med att fixa massor med saker själv. 
 
Konst?
Konstprojektet envisas jag med och det gå bra, men det är mycket att göra innan jag får in pengar på det jag gör. Ibland känns det som jag inte tjänar så mycket med tanke på hur mycket jobb jag ändå lägger ner på detta. Det är ju inte så mycket om jag tänker så, men samtidigt är det ju bra pengar när det väl trillar in slantar. På helgerna går det som bäst och då har jag ett jäkla "flow" i detta. Jag får ju jobba tufft för det, så det är väl därför jag ofta tänker att det kanske inte är värt allt slit som jag lägger ner på detta. Jag känner ju någonstans också att jag är lite fel ute. Vilket jag också skrev i ett annat blogginlägg förra veckan. 
 
Pingisen? 
Jag tänker inför varje ny vecka att jag ska försöka spela så mycket pingis som jag bara hinner med. Sen när dom dagarna kommer då jag har tid med det så har jag ändå den senaste tiden haft svårt att bry mig. Förra veckan körde jag ett pass och innan det hade jag nästan inte spelat på två veckor. Denna veckan har jag kört måndag och jag hade hunnit igår, men jag orkade inte bry mig. Jag vill träna mer och jag vet ju också att jag mår bra av det, men jag har svårt att motivera mig och det här riktiga intresset som fanns förr, finns liksom inte längre. 
 
Jobbet? 
Jag jobbar på med busskörningen och jag är just nu inne i en ganska tuff arbetsperiod. Det vänder väl lite nästa vecka, men man får ofta bita ihop och jobba på. Upp tidigt och långa dagar och bla, bla bla. Sen tycker jag ändå att jag har löst alla arbetsveckor på ett sätt som känns bra för mig. Fram till sommaren har jag sett över hur jag jobbar och jag har sökt ledig på vissa dagar för att försöka få arbetsveckorna att inte kännas för tunga och jobbiga. Jag har ju också tagit ledigt för att jag har planerat lite roliga saker också. I det stora hela så äör jag nöjd med hur jag jobbar framöver, även om det ibland kommer att kännas tufft ändå. 
 
Drömmar och mål?
Jag kämpar med mina saker och jag vill få ihop pengar till allt jag drömmer om och har som målsättning att klara av. Jag vill känna att jag har ett mer levande liv och jag vill inte i framtiden känna att jag inte gjorde allt för att nå mina mål och förverkliga mina drömmar. Jag tror att jag är medveten om att jag inte kommer att klara allt jag just nu känner att jag skulle vilja göra framöver. Samtidigt kan jag känna att om jag klarar av att förverkliga min vision, som är min högsta dröm i livet, då spelar inget annat någon roll. Jag kan också känna att oavsett vad jag vill göra framöver så måste jag må bra. Mår man inte bra så spelar ju inget annat någon roll. Ingenting överhuvudtaget. Det är jag övertygad om. Jag känner att mycket av alt jag väljer att göra går bra, men ibland kanske jag bara skulle släppa kontrollen mer och inte ta allt så allvarligt. Jag misslyckas ju med saker och mycket kan kännas tufft och jobbigt att kämpa med ibland.Jag kan ju heller inte klara allt. Det kommer jag aldrig att göra hur mycket jag än försöker.  Kanske måste jag lära mig att ta saker lite mer "soft" och inte tänka och planera så mycket inför allt jag grejar med. Mycket kan nog funka bra ändå och jag kanske mår ännu bättre av att bara tänka mindre och njuta mer av livet som pågår här och nu. Jag vill ju leva för att förverkliga mina drömmar, men jag vet ju att jag alltid gör vad jag kan och då behöver jag ju inte ta saker så allvarligt om det inte skulle bli så som jag har tänkt mig. Ibland kan det vara bättre att kämpa mindre och liksom leva mer. Det där är svårt för mig, men jag tror att jag inser att jag måste vara rädd om mig och det håller inte att greja så förbannat mycket hela tiden och ta mycket så allvarligt. Hmm...
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE