Det känns som jag är fel ute.

Jag kämpar med mitt konstprojekt och under en ganska lång period har det gått ganska bra. Det är framförallt helger som jag lyckas tjäna riktigt bra pengar på detta. Tex under påskhelgen lyckades jag tjäna lika mycket pengar som jag normalt gör på en hel vecka. 
 
Det känns ändå som att jag hela tiden är fel ute när det kommer till konstprojektet. Hur jag än vänder och vrider så känns det som att det inte är möjligt att nå det slutgiltiga målet. Och om jag inte håller mig till den plan jag har för att nå målet, då faller konstprojektet. Jag har ju sparade pengar och allt jag sparar har jag ju kvar oavsett hur konstprojektet går i framtiden, men får jag inte in alla pengar som jag tror mig behöva, så kan jag inte skapa det konstverket som jag behöver för att sen kanske kunna köpa det jag vill ha, för dom pengar som jag tjänar på min konst. 
 
 Sen har jag ett bekymmer till. Om jag ska envisas med att inte sätta in andra pengar på "konstkontot" än just dom jag tjänar på min konst, då kommer det att ta ganska många år innan jag når mitt ekonomiska mål med detta. Jag räknar nämligen inte med att jag kan tjäna så mycket mer i framtiden per: Dag, månad eller kvartal... än vad jag gör nu. Jag kan inte se att jag kommer att tjäna pengar snabbare och effektivare och jag inte investerar  dom sparade konstpengarna vidare. Dessutom måste jag nog pumpa in pengar från andra saker också. Det räcker förmodligen inte med det jag gör idag. 
 
Sen blir också frågan hur jag ska göra för att kunna skapa det konstverket som jag vill ska vara värd dom pengar som jag har som slutgiltigt mål att få in på detta. Även om jag får ihop pengarna och håller mig till den planen jag har för min konst, så vet jag att värdet på det jag vill köpa kommer att stiga. Då måste jag ju få in mer pengar än vad som är planen nu och sen stiger värdet mer och mer och jag vet inte om jag klarar att komma ikapp med enbart pengar som jag tjänar på min konst. 
 
Hur jag än vänder och vrider så kan jag inte se att jag får ihop detta som jag hade tänkt från början. Jag är ju också lite envis för jag känner att om jag gör på något annat sätt och tex pumpar in andra pengar som inte har med konsten att göra, då blir det ju inget konstprojekt. Det går åt helvete, men på något sätt känns det som att det kommer att göra det ändå. 
 
För några års sedan provade jag massor med andra konstprojekt. Inget av dom funkade och jag var på väg att ge upp för jag kände att detta med konst är nog inte min grej. Sen provade jag en variant till och även om jag inte vill säga så mycket så handlar detta väldigt mycket om att samla ihop konst och leverera. Det är leveransen som jag tjänar pengar på. Mer säger jag inte för gör jag det så kommer ett flertal personer att förstöra detta för mig, eller åtminstone försöka. 
 
Ärligt talat så vet jag inte hur jag ska orka ta detta vidare. Hur jag än: Vänder, vrider och räknar så får jag inte ihop detta i slutändan. Jag kan klara att få ihop alla pengar som jag vill ha, men det verkar som att jag då behöver pumpa in mer av andra pengar än just dom jag tjänar på min konst. Gör jag det så känner jag ju inte det är ett konstprojekt. Det är då något annat av allt som jag bränner pengar på. Något i mängden och konstprojektet går upp i rök. Det känns som jag är fel ute och jag vet inte vad jag ska göra för att komma rätt. Ändå kör jag på som vanligt...för jag har så svårt för att sluta med detta.  
(null)
 
(null)
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE