Nu lägger jag detta bakom mig.

Jag skriver ett sista inlägg om vilka tankar jag har kring min sommarflirt för snart 3 år sedan och den: Gamla, sura och jävla bittergubben som är arg på mig för att han förmodligen blev lurad av en dam som jag sen dejtade ett tag. (Har ni inte läst mina andra två inlägg om detta så kan ni läsa det första HÄR, och det andra HÄR. )
 
Egentligen bryr jag mig inte om detta, men jag vill ändå skriva ett blogginlägg och få ur mig dom sista tankarna. Sen släpper jag detta och skiter i vad en gammal och sur gubbe hotar mig med. Jag tycker inte att jag har gjort något fel som har dejtat en tjej som kanske har lurat andra män på deras pengar och gett dom falska förhoppningar. Hur kan någon vara så dum huvudet och ens tänka tanken att vända detta mot mig när jag inte har något med det att göra. 
 
När jag dejtade denna kvinna så var det inget snack om att hon hade pengar och hon spenderade ganska mycket. Vi gjorde nästan detta till en tävling som gick ut på att bränna mest pengar på varje dejt. Vi bjöd varannan gång och allt blev mer galet för varje träff som vi hade under denna sommaren. Jag gillade ju också att jag fick dejta en tjej som hade cash att spendera. Jag vet inte exakt hur mycket pengar vi brände totalt, men jag hade i alla fall råd med det och jag ångrar ingenting. 
 
I slutet av sommaren 2022 gjorde jag slut med henne och det var inget dramatiskt med det heller. Hon blev inte arg eller nånting. Jag gick på min magkänsla. Jag har inget dåligt att säga om henne. Hon var en rolig tjej som pratade mycket och enligt mig så var hon jäkligt snygg. Jag tycker inte att det är konstigt att jag gillade henne och jag har inte gjort något som jag behöver skämmas för. Jag är en vuxen fri man som är singel, har inga barn och om jag vill dejta en annan vuxen kvinna som också vill träffa mig, så gör väl vi va fan vi vill? Jag har inte gjort något fel. Jag frågar inte tjejer som jag dejtar var dom får sina pengar ifrån. Man kanske frågar vad någon jobbar med och sen är det väl helt normalt att man utgår ifrån att hon har pengar för att hon har ett jobb. 
 
Egentligen vet jag inte vad jag ska säga mer. En sur och bitter man har hotade med att släppa saker om mig som han förmodligen tror kommer att få negativa konsekvenser för mig personligen. Grejen är att ingen kommer att bry sig om vad han har att säga. Jag skiter ju också i det så länge det som sprids inte handlar om grovt förtal. Skulle han gå över den gränsen så att det som skrivs och sprids skulle kunna ha den brottsrubriceringen, då polisanmäler jag skiten ur honom. Förövrigt är det inget som jag behöver bry mig om. Jag har fattat under många år nu att man inte behöver bry sig om alla löjliga pissluffare som hotar med saker som dom inte ens kan stava till. Jag har svårt att tro att en gubbe som typ har 39 följare på  Instagram kan släppa någon s.k. "kioskvältare" om mig som sen typ kommer att få mig "cancel".  Jag skrattar mest åt allt detta. Jag har ett tips till alla. Gör inte saker som du lätt kan ångra, och köp inget som du inte har råd med. Man kan lätt bli väldigt sur och bitter i efterhand. 
 
Jag vill jag bara lägga detta bakom mig.  Att jag ens skrev detta blogginlägget beror på att jag kände för att skriva av mig så att jag lättare kan släppa och gå vidare. Vad tycker han egentligen att jag ska göra? Oavsett vad så kommer han ju inte att få tillbaka sina pengar ändå. Det bästa han kan göra är ju att gå vidare i livet och lära sig av sitt misstag, som han kanske inte hade råd med att göra. Själv kan jag ju bara säga att jag gillade att träffa en tjej som ville spendera mycket pengar tillsammans med mig. Sen var hon har fått sina pengar ifrån, det vet jag egentligen inget om. Jag tror heller inte att allt är precis så som en sur och bitter gubbe nu har sagt är hela sanningen, men oavsett vad så skiter väl jag i det. Nu lägger jag detta bakom mig. Sen kanske jag kommer att skriva om liknade historier i framtiden. Vi få se.    
 
(null)
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE