Jag kommer aldrig att bry mig.

Ibland blir man bara så trött på värdelösa människor. Kan inte vissa bara fatta hur dumma dom är och att det kanske är bättre att låta andra vara ifred eftersom dom i slutändan bara gör saken värre för sig själva. 
 
I början av detta året så skrev jag ett inlägg som handlade om en sommarflirt som jag hade haft och några sura bittra män. Det inlägget kan ni läsa HÄR . Det kanske blir lättare att förstå allt jag ska skriva om nu om ni först läser blogginlägget från den 4:e januari. Egentligen skulle jag vilja slippa skriva om sånt här jävla "drabbel", men jag tror att jag kommer att må bättre om jag skriver ner vad jag faktiskt tycker och tänker om detta som jag har behövt utså sen slutet av förra året. 
 
Jag får väl ta allt från början. I slutet av 2021 kom en kvinna fram till mig på stan och ville tala om för mig att hon gillade min blogg och andra av mina sociala medier. Hon sa typ att hon blev väldigt glad för att nu fick se mig i verkligheten och hon frågade om en bild och pratade med mig om hur fantastisk hon tycker att jag är. Sånt händer mig ibland. Tro det eller ej. Jag tänkte lite på denna kvinna efteråt. Jag fick många positiva "vibes" av henne om jag säger så. 
 
Några veckor gick och en kväll så satt jag hemma en fredag i min ensamhet som jag ofta gör. Jag hade väl inga planer inför en ledig helg eller nånting. Plötsligt ringer det på dörren. Jag öppnar och utanför står två  väldigt snygga tjejer i pälskappa och under den hade dom bara bikini på sig. En av dom var hon som jag hade träffat på stan för några veckor sedan. Jag kände igen henne direkt så det var väl något med henne som gjorde att jag blev så svag som jag ofta blir för vissa typer av kvinnor. Jag släppte in dessa kvinnor och vi hade en trevlig kväll. Det var svårt att inte bry sig, om jag säger så. Jag tänkte då inte så mycket på att dom hade väldigt lite kläder på sig, trots att det var mitt i vintern. Jag undrar liksom inte så mycket om jag står framför två vackra kvinnor som är redo att spendera tid med mig. Man låter allt bara ske om man blir nyfiken och pirrig. 
 
När det sen blev sommar samma år så träffade jag en av dessa kvinnor igen och det var hon som kom fram till mig på stan. Så mycket mer finns det väl inte att säga om detta. Jag hade en sommarflirt och vi brände en hel del pengar under vårt dejtande. Det är inget jag ångrar för jag skulle aldrig bränna massor av pengar om jag inte anser att jag har råd med det. Kvinnan jag dejtade brände också en hel del pengar under våra träffar. Jag vet egentligen inte vem av oss som spenderade mest och jag bryr mig inte heller. Jag gjorde sen slut på detta ungefär samtidigt som sommaren var slut och hon blev varken arg eller ledsen för det. Jag lät allt som hade varit bra, förbli bra och jag har många bra minnen från alla träffar med denna dam. 
 
Här skulle detta inlägget kunna vara slut och hade det inte varit för allt de  jag har fått utså av en viss person dom senaste månaderna så hade jag säkert aldrig ens skrivit inlägget jag skrev i januari och detta som jag har skapat nu. Jag berättar liksom inte om allt som händer i mitt liv. Jag grejar enbart med min blogg och övriga sociala medier för att jag ska må bra. 
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta så att detta ska bli begripligt. Jag tycker bara detta är så löjligt och jag orkar egentligen inte med sånt här meningslöst "tjabbel" från någon som är uppenbart dum huvudet. 
 
Det är en kille som har varit på mig ett tag och han hotar med att han ska släppa saker om mig på internet som kommer att drabba mig på många negativa sätt.  Han verkar ju vara jävligt sur och bitter. Sen är jag ändå inte förvånad för jag vet inte hur många gånger jag har råkat ut för arga och svartsjuka män som tar ut sin frustration på mig , och på dom mest pinsamma sätt som man kan tänka sig. Allt detta är så löjligt. Jag tycker att denna mannen borde se sig själv i spegeln och bara erkänna att han har gjort bort sig eftersom han förmodligen har bränt mer pengar än vad han har haft råd med. Jag vet inte vad den kvinnan som jag dejtade har gjort mot andra killar som hon har träffat, men det denna mannen påstår det är att det var hans pengar som hon brände den sommaren som hon var med mig. Jag skiter i vilket. Jag tror inte att allt han säger är sant. Jag frågar heller inte tjejer som jag dejtar, var dom får sina pengar ifrån. Jag kanske frågar vad dom jobbar med, men om det är så att  någon lättlurad snubbe har gett någon brud pengar, så skiter väl jag i det. Om någon sen väljer att bränna sina pengar på dejtande med mig så tackar jag inte nej till det. Speciellt inte när den jag dejtar bl.a. har detta på sig. 
(null)
 
 Jag vet inte riktigt vad jag konkret ska göra för att slippa denna sura och bittra snubbe. Jag kommer ju inte att ge honom några pengar för att han påstår något om en dam som både jag och han har dejtat. Jag tror som sagt inte heller att allt är precis så som han påstår. Kanske räcker det med att inte bry sig och bara låta tiden gå. Det har ju funkat för mig  många gånger förut när det kommer till liknade händelser i mitt liv. 
 
Jag säger som jag har sagt tidigare. Jag kommer aldrig att bry mig och kvinnan jag dejtade under 2022 kommer jag aldrig att tycka illa om eller påstå att hon har gjort något mot mig som gjorde mig arg eller ledsen. Jag kände mig inte utnyttjad eller lurad på något sätt. Vi är två vuxna människor som valde att spendera tid tillsammans. Hon var ett jättebra tjej som var väldigt rolig och jävligt snygg. Fan ta mig om jag ber om ursäkt eller ångrar mig för att jag dejtade henne. 
 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE