Tisdag (2023 10 12)

Jag har en ganska lugn arbetsvecka. Bra körning och sovmorgon varje dag om jag vill det. Det är lite tråkigt att jag inte har möjlighet att spela pingis denna veckan. Man blir ju lite spelsugen när man ser så mycket bra pingis från Lag- EM i Malmö. Kul också att Sverige går så bra både på herr och damsidan. Riktigt bra pingis var det igår och det ska bli kul att följa Sveriges lag, på både herr och damsidan i fortsättning. 
 
 
Annars kämpar jag på med mina saker. Konsten får jag in mer pengar på igen. Det har varit lite trögt ett tag, men jag är väldigt fokuserad på att jag ska klara av det ekonomiska mål som jag har satt upp för i år med min konst. Det tror jag att jag klarar och jag i slöar till för mycket. Jag måste göra jobbet liksom. 
 
Överhuvudtaget så är jag noga med ekonomin nu. Jag vill avsluta bra i år och känna att jag inte behöver kämpa för mycket nästa år med att få till ekonomin som jag då vill ha det. Jag kommer inte att nå alla ekonomiska mål som jag har i år, men om jag ser några månader in på nästa år så kan det ändå var så att når dom resultat jag ändå vill, och på den utsatta tiden som jag hade tänkt från början. Det finns ju olika sätt att fixa det på och bara för att ett sätt inte funkar så kan man ju alltid prova något annat. Jag tänker inte ge upp, även om jag inte kommer att göra vad som helst för att uppnå det jag vill. De finns ju gränser för vad som är värt att göra, men jag ska försöka på alla sätt som känns bra. Har jag bara lite tålamod så löser sig mycket av sig själv framöver. 
  (null)

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE