Tisdag (2023 09 19)

Jag har en vecka av mycket jobb och min enda lediga dag är imorgon. Snart börjar jag på nytt schema och med det kommer också massor av nya förändringar. Jag tror inte att det blir några problem att jobba på, men man får ju tänka linjerna man snart ska köra går lite annan väg. 
 
Jag grejar med mitt konstprojekt och jag vet inte om jag kommer att klara det ekonomimål som jag har satt upp för min konst. Grejandet med konsten går ändå ganska bra just nu, men jag tror ändå inte att jag klarar att få in alla pengar som jag vill ha innan året är slut. Samtidigt kan jag ju bar tänka att alla pengar jag lyckas tjäna på detta är ju bra. Jag behöver inte vara så hård mot mig själv om jag "misslyckas". Det är ju bara att köra på och göra så gott man kan. 
 
 
Jag spelade pingis igår efter över en veckas uppehåll. Förra veckan blev det fler promenadrundor istället. Denna veckan ska jag i alla fall köra mints ett pass till. Det får jag försöka fixa även om jag är jävligt frustrerad över att det inte går bra. Jag hittar inte träffen och distansen till bordet. Jag får hela tiden kämpa och jaga efter bollen. Ibland känns det nästan pinsamt att jag inte klarar att spela bättre. 
Sen försöker jag ändå tänka att jag inte heller här ska vara får hård mot mig själv. Jag kan ju försöka tänka mer på allt som ändå är positivt med att jag spelar pingis igen. Många som jag spelar med är ju ganska bra så bra träning får jag ju. Många säger satt jag är bra och träna med. Tempot är högt och det är full rulle från start. Dessutom är ju pingisen bra för min hälsa och det är ju skönt att känna att man kan dra ner på antalet promenader per vecka. 
 
Jag behöver ju inte heller jämföra så mycket med hur jag har spelat förr när jag var igång med pingisen som mest. Då var ju pingis mycket viktigare för mig och man hade av naturliga skäl stora krav på sig själv, samtidigt som man kände mer press från andra. Nu är det inte så längre och då behöver jag ju inte riktigt tänka på amma sätt. Det viktigt är ju att jag mår bra av att jag håller på med pingis och då får jag nog börja med att inte ställa så höga krav på mig själv. Det räcker ju med att tänka på allt som är positivt och sen skiter man i allt annat. Träna på med med mer positiv inställning, så räcker det liksom. Det är lättare sagt en gjort att tänka så, men det funkar ju inte om jag hela tiden klagar och letar bortförklaringar till varför jag inte spelar bra. Det gäller att vända lite i tanken och dessutom spelar man ju aldrig bättre än vad motståndet tillåter. 
 
Annars känns väl mycket ganska bra. Det känns inte lika obehagligt längre att bolla med mycket pengar. Jag känner att jag har kontroll på denna månaden och att jag kommer att ha det på nästa också. Jag kommer att få loss dom pengar jag vill ha och då löser jag allt som jag tror krävs för att nå årets mål. Bara jag inte krånglar till det och gör för svåra saker, så ordnar det sig. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE