Skönt med lugna dagar.

 Det känns skönt att ha ganska lugna och avspända dagar. Jag jobbar i och för sig mycket denna veckan, men jag har många ganska bra pass och jag slutar ganska tidigt varje dag. När jag sen kommer hem så känns det bra att inte känner någon stress över allt som ag måste greja och fixa med. Det är lugnt eftersom jag helt enkelt inte har så mycket att göra just nu. 
 
Jag ska greja en del med ekonomin denna månaden, men det är nästa vecka som jag har mer att göra med den och allt är sedan länge redan förberett så jag behöver i stort sett bara vänta in vissa datum och sen sätta allt på plats. Jag har stora utgifter, men jag får in mycket pengar också. I slutändan tror jag att jag tjänar på det och jag har inte samma stora klump i magen längre som jag hade för några veckor sedan när allt bara kändes för stort och för mycket. Det lugnare nu. 
 
Konstprojektet tuggar på och jag vet inte om jag kommer att klara det målet jag har för i år eller inte, men känner ändå en stor inre frid med det. Jag gör ju så mycket som jag hinner med och tycker är värt att göra. Räcker inte det för att få in alla pengar jag vill ha i år så får det väl vara så då. Jag tror ändå att jag kommer att kämpa vidare med konsten även nästan år. Det stora målet med det ligger ju långt fram så innan kommer dit så har jag förhoppningsvis förverkligat minst 100 andra drömmar som jag har. Så det bästa jag kan göra är väl bara att göra som jag gör och se vad jag lyckas med. Jag behöver inte fundera mer än så och då känner jag mig trygg och lugn med den inställningen till det. 
 
Jag spelade pingis igår igen och det var det klart bästa passet som jag har kört sen jag började i augusti. (om jag inte minns fel så var det väl då jag körde mitt första pass på flera år) Igår kände jag mig mer avspänd i kroppen. Jag rörde mig bra vid bordet och jag kände en större säkerhet än tidigare, speciellt på dom bollar när jag valde att gå för poängen. Smashar och loopar satt betydlig mer än vad dom har gjort under andra träningar som jag har kört i år. Jag körde även en tyngre fotarbetsövning som trots svårighetsgraden kändes helt ok. Efter träningen hade jag en positiv känsla av att nu är jag lite mer på gång och att träffen på bollen och distansen till bordet var väldigt mycket bättre under gårdagens pass än dom tidigare som jag har kört i år. Mycket med pingisen börjar helt plötsligt kännas bra och äntligen kanske jag kan slappna av mer och bara njuta av den sport som jag gillar mest av allt. Det ska ju vara kul med pingis, annars är det ju meningslöst att hålla på. 
 
Det känns som sagt skönt att inte ha så överdrivet mycket att göra nu. Jag känner mig helt avspänd och jag mår bra. Jag läser och skriver. Jag jobbar på och spelar pingis. Jag "småplockar" lite med vardagliga saker, men inget med det är speciellt jobbigt. Jag har ju inget stort hus som jag måste hålla efter och jag har inga barn som jag måste försörja och ta ansvar för. Jag kan planera mycket roliga saker inför framtiden och jag kan ha drömmar som jag tycker känns möjliga att förverkliga även om dom oftast handlar om saker som kommer att kosta mig en jävla massa pengar. Det hade bara varit helt verklighetsfrånvänt av mig att ha dom planer jag har för framtiden, om jag nu hade suttit här med en familj som jag har ansvar för att försörja. Så jag tror att jag är lättat och glad över att jag ändå lever som jag gör. Jag är mer fri i den livssituation som jag nu befinner mig i. Dessutom mår jag ju också väldigt bra. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE