Flong ny - Pingisen - Make money.

Jag har hittills haft en ganska lugn arbetsvecka och det är ju skönt att bara ha tre dagar av arbete. Idag fick jag köra en "flong" ny buss. Jag var lite nervös för man ska ju lära sig och förstå lite nya grejer och man ska samtidigt göra ett proffsigt jobb. Det kändes ändå ganska lugnt när jag väl fick start på bussen och kom ut från parkeringen. Lite nya tekniska detaljer finns det på dom nya bussarna och jag kände ganska direkt att dessa underlättade mycket för mig när jag körde. Det kändes nästan lite som jag körde en spårvagn. Jag tyckte det var lite samma typ av ljud som jag har upplevt när jag åker "vagn" i Göteborg. Jag tror jag kommer att gilla att köra och jobba på i dessa "flong" nya bussar. Det kändes i alla fall bra och lätt att framföra på ett trafiksäkert sätt. 
 

Jag har spelat pingis vid två tillfällen denna veckan. Jag hoppas det kan bli ett tredje imorgon. Även om jag fortfarande tycker att jag spelar ganska dåligt så landar jag alltid i att det är bättre för min hälsa att jag spelar än att jag skiter i det. Sen är det ändå lite frustrerande att jag inte kan spela bättre. Jag spelar ganska bra fram till att jag får ett läge och ska avgöra bollen. När jag ska gå för poäng och satsa 100% på den bollen, då missar jag på tok för mycket. Alltså spelar det ju ingen roll att jag spelar bra fram till att jag får ett läge, man får ju inte missar mer än sin motståndare om man ska vinna matcher i pingis. 
 
Om jag ändå ska tänka positivt så är det kanske det är bra att jag ändå känner att jag spelar bra pingis fram till att jag ska avgöra bollen. När jag väl börjar sätta lägena jag spelar mig till då höjer jag ju min spelnivå ganska mycket. Då kanske pingisen ändå kommer att kännas. Jag tänker inte ge upp. Jag ska kämpa på och hoppas på att jag hittar det spelet som jag vill klara av och någonstans känner att jag har inom mig. Sen är det ju som sagt alltid bra för min hälsa att jag spelar pingis, oavsett hur jag klarar att leverera i pingishallen. 
 

 Jag försöker tjäna en hel del pengar nu också. Jag vill ju nå mina ekonomiska mål som jag har för i år. Jag har haft lite ont i magen ett tag eftersom det för mig börjar bli mycket pengar att bolla med. Nu har det ändå börjat kännas bättre och jag är inte lika orolig längre. Jag har under denna veckan fått ganska klart för mig vad jag har i utgifter och inkomster, för resten av detta året. Det gör ju att jag kan jobba på mer utifrån vad jag faktiskt vet och inte vad jag tror. Jag känner mig förberedd på vad som komma skall och då vet jag av erfarenhet att mycket brukar gå bra. Även om jag kanske inte klarar precis alla ekonomiska mål som jag i början av året satte upp så känner jag nu att jag kommer att må bra  i slutändan. Jag har det ju bra redan nu och kan unna mig mer än vad jag tidigare har kunnat. Jag har det nog bättre ekonomiskt nu än vad jag någonsin har haft. Det får man väl vara nöjd med, även om jag vill komma längre och göra mer för att få det ännu bättre ekonomiskt. 
 
Men jag känner mig som sagt lite mindre orolig nu än vad jag har gjort tidigare. Jag har kontroll på  en plan som jag tror kommer att funka. Jag ska göra mer pengar, på alla dom sätt som jag kan och mår bra av.  
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE