Chill och lugn helg.

Jag har haft en lugn och helg som jag mest har "chillat" mig igenom. Jag kände att jag behövde komma ner i varv lite efter allt som jag under den senaste tiden har känt mig orolig och stressad över. Det är mycket som är nytt på jobbet och mer kommer framöver. Jag frustrerad över att jag inte spelar bättre pingis. Jag har också varit lite orolig över min ekonomi. I helgen har jag mest försökt släppa allt och dessutom har jag insett att det egentligen inte finns mycket att oroa sig för eller vara frustrerad över. Jag behöver ju inte heller stressa upp mig i onödan. Ta problemen när dom kommer, om ens något blir ett problem. 
 
Det nya på jobbet börjar jag få grepp om. Jag kan i alla fel se mycket på papper hur det kommer att bli. Sen hur det känns och hur snabbt jag lär mig när det väl är dags för alla förändringar, det får vi se då. Jag är inte speciellt orolig för nånting. Jag har kört i ganska många år nu och då är det ganska lätt att lära sig nya saker om man bara tänker positivt och har ett öppet sinne. 
 
Pingisen kommer nog att kännas frustrerande och lite jobbig att kämpa på med ett bra tag till, men det är ju bara att träna på och se hur långt det räcker. Jag kanske visar sig att jag inte kan spela så mycket bättre. Eller så kan jag det, men inget spelar ju någon roll för det är ju bara pingis det handlar om. Allt jag gör med pingisen just nu är ju bra för min hälsa och innerst inne så är jag ganska nöjd med det. 
 
Lag-EM i pingis körde ju igång idag och skrivandets stund spelar Sveriges herrar mot Italien. Dom Svenska Damerna tyckte jag spelade väldigt bra mot Grekland tidigare idag. Vinst med 3-0 blev det ju. 
 
Kort sagt så kan jag säga att jag hoppas att dom Svenska herrarna vinner hela skiten. Dom har ett bra lag och Sverige har inte vunnit EM i lag på över 20 år. Det vore väl häftigt om Sverige kan vinna när EM spelas i Malmö Arena. Dom Svenska damerna kan gå fram och göra ett bra resultat. Jag hoppas ju naturligtvis att det ska gå skitbra för dom också, men tar tjejerna en medalj så är det väldigt bra gjort. Men jag hoppas ju av hela mitt pingishjärta att detta ska bli ett bra EM för Sverige. 
 
 
Jag hade själv velat spela lite pingis i fredags, men det var ingen annan som ville eller hade tid. Jag kan ju inte träna pingis själv. Jag måste ju ha någon att spela med. För att kompensera lite för den pingisträningen som jag inte fick denna veckan så gick jag en promenadrunda och nådde på så sätt mitt mål med antal steg per vecka. 
Jag sänker ju mina krav på antal steg per vecka för varje pingispass jag gör. Kör jag tre pingispass då tycker jag att jag kan skita i promenadrundor under en hel vecka. Om jag två pass som jag har gjort denna veckan då vill jag nog göra minst en promenadrunda som ger mig någonstans mellan 10 000 och 15 000 steg. Fixar jag det då känns det som jag har nått mitt mål. 
 
Nästa vecka däremot så får jag försöka sätta 100 000 steg på en samma vecka. Då har jag förmodligen ingen möjlighet alls att spela pingis. Jag jobbar ju eftermiddag och kväll hela nästa vecka och pingis tränas ju under dessa timmar på dygnet i Trollhättans Bordtennis klubb. 

Jag har som sagt haft en skön helg. Jag har ätit och druckit gott. Jag har läst och skrivit mycket. Allt detta vet jag ju att jag mår bra av och har lätt att varva ner med. Jag har också börjat må väldigt bra av att laga min egna mat. Så sånt har jag också ägnat mig åt i helgen. 
 
Jag har också funderat över framtida saker som jag vill göra innan detta året är slut, men det enda som är riktigt bestämt just nu är ju att jag ska gå på Bokmässan i slutet av denna månaden. Hur många dagar det blir, det vet jag inte, men första dagen går jag och sen blir det nog minst en dag till av dom totalt fyra som Bokmässan är igång. 
 
Om någon frågar nu hur jag mår så kan jag väl säga att det är bra. Jag jobbar på, pengar har jag, spelar pingis gör jag, underbara syskonbarn kan jag också bry mig om och planer på mer förverkliganaden av drömmar jobbar jag stenhårt med att försöka sätta. Så mycket är bra nu och jag behöver inte må dåligt. Det är bara att köra på och sen firar jag med bubbel. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE