Vecka 43.

Skönt att få börja denna veckan med en ledig dag. Jag har ju jobbat mycket dom senaste dagarna och alt har väl inte varit helt smärtfritt, även om de mesta har känts bra. 
 
Denna veckan har jag jobb 4 dagar och äntligen en ledig helg. Nu börjar jag med en lite mildare arbetsperiod igen och dessutom har jag ju tagit ledig längre fram när jag skulle ha haft det lite tuffare. 
 
Annars blir väl detta en ganska vanlig vecka. Jag kommer att greja med konsten och spela pingis. Konstprojektet gick ganska bar i helgen, trots att jag jobbade så mycket med busskörningen. Men jag hade förberett bra så när jag var färdig med allt jobbande så levererade jag den konst som jag hade lagt upp snyggt och prydligt i mitt hem. Jag gillar inte att samla på mig för mycket konst som inte blir levererat kort efter att den har skapats. Jag tjänar ju inte ett skit på det. Få bort allt som är färdigt så fort som möjligt. Annars blir det så mycket att göra om man får en för stor samling som ska levereras. 
 
När det kommer till pingisen denna veckan så har jag möjlighet att spela 5 pass denna veckan. Jag vet dock inte om jag kommer att köra så mycket, men minst 2 pass ska jag i alla fall avverka. Samtidigt vore det lite kul att maxa pingisträningen denna veckan och sen känna hur kroppen svarar på den. Samtidigt så har jag ju en hel del jobb och jag ska upp tidigt under samtliga arbetsdagar. Det kanske någonstans blir för mycket för mig, även om jag praktiskt har tid och kommer att hinna med 5 pass. 
 
Jag får se hur jag gör. Jag tar en dag i taget. Är jag sugen och spela så gör jag det. Jag ska nog inte tänka så mycket. Jag tycker ju det är så kul med pingis, men man vill ju också hålla en bra "kvalitet" på den pingisträning man avverkar. Man vill ju också att dom man tränar med ska känna att jag är bra att träna med. Jag vill ju bibehålla spelglädjen när är i pingishallen och kör. Den kan man lätt tappa om man tränar för mycket och vilar för lite. Men som sagt: Är ju sugen så är det inget fel att köra hårt under en vecka, när den möjligheten finns. 
 
Det blir mycket ekonomi denna veckan också. Jag ska få alla pengar som kommer in på rätt plats och jag tror att jag kommer att tjäna ganska bra under hela denna veckan. Oktober kan bli min bästa ekonomiska månad för i år, även om jag inte riktigt tror att det blir så. Det känns ändå spännande och se hur mycket jag exakt kommer att ha och "bolla" med och vad det slutgiltiga resultatet visar sig bli. För jag vet redan nu att jag kommer att få in mycket mer än vad jag normalt brukar få. Och då har jag ju ändå haft flera bra månader under detta året. WOW!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE