Torsdag (2023 10 19)

Har långa arbetsdagar resten av denna veckan. Jag har varit 12 timmar på jobbet idag och det är ungefär detsamma imorgon och hela helgen. Dom bättre perioderna av mer ledigt och mindre jobb kommer ju ganska ofta under resten av detta året. Jag har dessutom tagit lite ledigt längre fram och då blir ju dom tuffare arbetsperioderna väldigt mycket lättare. 
 
Jag har spelat pingis 2 gånger denna veckan och jag hade kunnat spela idag också, men jag orkar inte. Jag har ju som sagt mycket jobb nu och ska jag lägga till mer pingisspel mitt i allt detta så blir det bara för mycket för mig. Nästa varje vecka kan har jag möjlighet att köra ganska mycket. Ibland kan jag köra mer och ibland mindre. Jag tycker ju att om jag bara lyckas köra 2 pass i veckan så är jag nöjd. Det funkar och sen kan jag lira mer när jag är inne i perioder av mindre jobb. Det är ett bra upplägg för min del. 
 
Jag har fått in en hel del pengar dom senaste dagarna. Nästa vecka blir det väl ännu mer och dessutom tror jag att jag har fått en löneförhöjning och när jag dessutom har mer helgjobb på detta schemat som jag kör efter nu, så hoppas jag verkligen att man märker detta när lönen från busskörningen kommer in. Annars känns det skönt nu att tidigare investeringar faktiskt har lönat sig  nu. Oktober blir en bra ekonomisk månad och nu ska jag vara noga så att jag kommer vidare med att försöka förverkliga nya drömmar som jag har. Chanserna ökar ju nu när det går så bra och jag ser fler möjligheter. Sen får man ju se vad man klarar av. Det är bara att köra på och se hur långt man kommer. 
 

Anonym
10 October, kl. 21:22 | Blogg;

Är du med i facket?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE