Torsdag (2023 10 05)

Nu har jag blivit helt ledig från jobb och jag behöver inte bry mig om busskörningen förrän på måndag igen. Mycket har snurrat i huvudet under denna veckan. Man ska lära sig allt nytt som har börjat hända på jobbet denna veckan. Jag tycker jag lär mig ganska snabbt, även om saker och ting kan gå fel om man inte tänker till en extra gång. Man få vänja sig vid hur linjerna ska köras och hur dom nya bussarna fungerar. Det har ju ett helt ny upplevelse för mig att köra elbuss. Det har jag aldrig gjort förut. Det är ju roligt när det händer lite nya saker på jobbet. 
 
 
Det nya schemat som jag nu kör på har känts ganska bra, fast det är för tidigt att säga något mer om det just nu. Jag får köra några veckor först och sen kan man veta. 
 
 Pingisen har jag kämpat med ett tag nu. Jag försöker hitta dom positiva sakerna och skita helt i allt som jag kanske känner inte är så bra. Jag tränar med ett väldigt bra gäng i Trollhättan. Jag upplever att många där tar sin pingis seriöst och vill utvecklas och bli bättre. Alla tränar hårt och kämpar. Dom som tävlar och spelar seriematcher verkar tycka att det är roligt att köra på med det. 
 
För min egen del så kämpar jag på med träningen och efteråt tänker jag att pingisspelandet alltid är bra för min hälsa. Mina servar tycker jag blir bättre och bättre och jag försöker hitta lite nya varianter som jag kanske på sikt kan överraska med, och på så sätt få ett övertag tidigt i bollduellerna. Jag kommer inte att ge upp på ett bra tag. Jag ska kämpa på och spela så mycket jag kan nu och framöver. Det är ju det enda sättet för mig att hitta det spelet som jag vill komma åt. Kan jag hitta rätt distans vid bordet och ha träffen på bollen framför kroppen, då kommer jag att bli 1-2 klasser bättre direkt. Det är egentligen inte så svårt med pingis. Det är några små detaljer som ska funka och sen är det bara att köra på. 
(null)
 
När det gäller ekonomin så fick jag inte riktigt till det som jag ville under denna period som ändå har varit en ganska bra. När jag i början av detta året planerade hur jag skulle lägga upp det under detta året så utgick jag nog lite ifrån att det hade gått så bra tidigare och då trodde jag att om jag bara fortsätter göra som jag har gjort så blir det lika bra framöver också. Det hade säkert kunnat bli så också, men problemet för mig är ju att jag orkar inte göra lika mycket hela tiden för att få den ekonomi som jag vill ha, varje månad. Logiskt sett kan man tänka på hur man ska göra och inne i mitt huvud får jag ihop allt, men i verkligheten så kan man ju inte alltid förutse hur man kommer att må och hur mycket man orkar jobba för att få det man vill ha. Även om inget har gått dåligt hittills, så har jag nog trott lite för mycket på mig själv och glömt av att jag bara är en människa som inte alltid orkar kämpa och göra precis allt som jag tror krävs för att nå mina mål. Dessutom kommer det ju upp andra saker som man kanske kommer på att man vill göra. Om viljan att göra dessa saker som jag redan har pengar till är starkare än det jag kan få längre fram, då får man vara jävligt disciplinerad om man ska kunna motstå allt detta som jag ändå vet ger mig kickar och ett mer levande och roligt liv. Det känns inte fel, även om man ibland får tänka om och ändra planer som först har haft. I slutändan tror jag ändå att jag får till allt som jag vill ha det. Det blir bara inte alltid på det sättet man kanske först hade tänkt sig. Det är svårt att göra precis allt rätt hela tiden. Jag är ju inte mer än en människa. Livet blir ju också roligare om man lever mer spontant och här och nu. Väntar man till sen, då kan det snart vara för sent. Det viktigaste är ju att man mår bra, oavsett vad man misslyckas eller lyckas med. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE