Söndag (2023 10 15)

Massor med jobb har jag haft hela helgen. Jag trodde det skulle kännas tuffare än vad det gjorde, men även jag har varit på jobbet från klockan 09:00 - 20:00, både igår och idag så kändes det ändå så att jobba två ganska normala dagar. Körningen var ju bra och lugn och därför känns väl inte så många timmar av jobb värre än vanligt. Jag hatr jobb i morgon också och sen blir jag ledig i två dagar. 
 
Veckan har väl annars varit bra. Jag har spelat två pass pingis och grejat ganska mycket med konstprojektet. Jag hade kunnat spela mer pingis denna veckan, men jag blev lite bekväm och orkade inte riktigt bry mig mer än vad jag gjorde. Två pass är ajg ändå nöjd med och kör ojag på med minst två pass varje vecka så kommer jag i alla fall inte säga till mig själv att det är för lite. Men jag vill nog köra mer och jag vill inte bli för bekväm och liksom strunta i ett pingispass för jag har känsla av att det blir för jobbigt. 
 
Konstprojekt gör jag ett försök med att nå mitt ekonomiska mål som jag har för detta året. Jag tror inte att jag klarar av det, men jag ska i alla fall försöka och denna veckan har jag lyckats skapa mycket konst och jag ska leverera allt så fort som möjligt nästa vecka. Det är jag bara då jag tjänar pengar på det. 
 
Jag väntar också på andra pengar än dom jag tjänar på min konst. Jag hoppas jag kan få in allt jag väntar på nästa vecka, fast jag har en känsla av att jag kommer att få vänta en vecka till. En "utbetalare" har 10 dagar på sig och är det något som är övertydligt för mig så är det att när jag ska ut med pengar då ska det gå fort, men när jag ska tjäna på något som jag typ har investerat så väntar alla som ska betala in i det sista. 
 
Hösten är en fin årstid i alla fall och jag vill ha mycket pengar som jag kan bränna på alla mysiga saker som jag har planer på att göra och som jag tycker hör hösten till. Hösten är den årstiden jag gillar bäst. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE