Jag bryr mig inte.

 Jag har den senaste tiden fått ta emot meddelanden från en del människor som tycker att jag borde engagera och bry mig om saker som tex är en diskussion i media eller sånt som man blir matat med dagligen på olika sätt. Man tycker att jag ska bry mig om dom krig som pågår just nu och liksom visa var jag står i eventuella frågor krig detta. Vissa tycker att jag ska bry mig mer om vad politikerna fattar för beslut och jag vissa kräver till och med att jag måste uttala mig för annars drar man slutsatsen att jag har åsikter som strider mot deras. Jag kan få höra att jag borde skänka mer pengar till välgörenhet och bara för att vissa tror sig veta att jag inte har gjort det så är jag snål och väldigt egoistisk. Jag skulle kunna skriva massor om allt detta som folk genom åren tycker att jag ska bry mig mer om än vad jag gör och jag har ännu fler exempel på vad vissa människor vill att jag ska sluta göra. Hade jag lyssnat och brytt mig om vad folk har för åsikter om vad dom tycker att jag borde göra så hade jag nog ganska snabbt tappat kontrollen över mitt eget liv. 
 
Jag gör vad jag själv vill och jag är inte en person som bryr mig speciellt mycket av vad som händer runt om världen. Jag bryr mig heller inte så mycket av vad våra folkvalda politiker fattar för beslut. Jag är inte ens av åsikten att politikerna påverkar mitt liv i någon större utsträckning överhuvudtaget. Jag känner inte heller att jag vill uttala mig om massor med saker som jag ändå inte är intresserad av. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker och tänker i olika frågor. Om något diskuteras mycket, så känner inte jag automatiskt att jag måste ge mig in i den debatten och säga vad jag tycker och tänker. Jag har inte det behovet och jag vet att jag mår bra av att hålla mycket av sånt som jag tycker och tänker för mig själv. Ärligt talat så är jag väldigt svårt och bry mig om allt "tjabblande" om olika saker som bara går runt runt varenda dag. Ibland undrar man om saker och ting blir bättre. Alla pratar förbi varandra medans mycket går åt helvete. Jag känner i alla fall inte att jag orkar bry mig. Det viktigaste för mig är att jag mår bra. Jag tänker inte använda mina sociala medier till att sprida saker som jag innerst inne ändå skiter i. 
 
Så jag tycker att ni som skriver till mig kan sluta skriva meddelanden om vad ni tycker att jag ska yttra mig om eller engagera mig mer i. Jag kommer förmodligen ändå aldrig att bry mig. I slutändan gör ju jag som jag själv vill, oavsett vad andra tycker. 
 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE