Onsdag (2023 10 11)

 Det skönt att vara ledig från jobb och jag varit det idag och är det imorgon också. Men när man har det så bra då har jag ju oftast jobb på helgen och så är det nu denna veckan och även nästa vecka. Jag har helgjobb och det fan maxat. Det är hur mycket jobb som helst så jag vet ju vad jag har att greja med i helgen. Förövrigt tycker jag ändå att mitt arbetschema är bra. Passen som jag kör på vardagarna är bra att köra efter. Det är helgerna som är megatuffa och det kan jag väl acceptera när jag tycker att alla övriga arbetsdagar i alla fall är helt ok. Jag är ju mest nöjd över att jag har möjlighet att spela mycket pingis nu. Dom senast åren har jag inte sett att det går att träna pingis regelbundet med tanke på hur mina arbetscheman har sett. 
 
Denna veckan har jag tränat 2 pingispass och jag tror inte jag kör så mycket mer. Jag har ju som sagt mycket jobb och åker jag och tränar pingis imorgon då kommer jag att vara hemma så sent. Jag ska ju upp så tidigt och jobba på fredag och dessutom har jag ju som sagt jäkligt mycket jobb att ta tag i under helgen. Så det känns mer rätt att bara vara hemma och slappa imorgon (torsdag). 
 
Idag var det också årsmöte i pingisklubben. Jag kände att det var många saker som togs upp var tänkvärda. För min egen del blev jag ändå ännu mer säker på att jag har gjort rätt som har sagt nej till mycket av sådant som jag har fått frågor om sen i augusti. Jag kommer inte att orka göra så mycket mer än att bara träna själv. Det är ju också min egen pingisträning jag vill ägna mig åt. Jag tycker ju att jag i första hand ska göra det jag själv vill och inte bry mig så mycket om vad andra vill att jag ska göra. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE