Nu börjar det bli bra.

Jag har tränat 3 pingispass under denna veckan. Nu börjar jag känna att jag spelar ganska bra. jag har liksom hittat distansen till bordet och jag har bättre träff på bollen än tidigare. Jag vågar stå kvar mer framme vid bordet nu och då kan jag styra spelet bättre med mitt försvar. Jag har ju tränat på att försöka vara noga med mina placeringar på bordet och på så sätt spela mig till ett bra läge, där tanken sen är att jag ska gå för poängen när jag får läget. Förut har jag chansat lite för mycket och gått för poängen nästan direkt. Det är inte och har aldrig varit mitt sätt att spela pingis på. Jag är bättre när jag får bygga upp spelet och vänta på ett läge där jag då kan klippa till och gå för poängen.
 
Detta spelet har funkat för mig ganska bra denna veckan och jag känner mig bergsäker på att det är detta jag ska träna vidare på. Jag vinner ju även en hel del poäng på att jag bara är noga med mina placeringar. Jag lägger ju bollarna på ställen så att det blir svårt för dom jag möter. Det räcker ibland för att vinna poängen.
 
Jag har ju nu också fått lite mer självförtroende och då vågar jag ju göra mer sk svåra slag. Det gäller ju att spela på ett sätt så att man hinner med vid bordet och samtidigt ge motståndaren lite tid att kunna spela sitt spel. 
 
Det känns faktiskt både roligt och bra nu. Det är bara för mig att träna vidare. Noga med placeringar och värdera bollen. Klarar jag dom två sakerna och då ska jag nog vara ganska nöjd med hur jag spelar pingis. Det är i alla fall det spelsystemet jag tror att jag kan bäst. 
 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE