Ganska bra - Ännu bättre.

Jag får ta en sak i taget nu. Jag har massor med jobb  denna helgen. Undra hur det kommer att kännas imorgon. Jag får jobba på nu i alla fall. Jag har ju även jobbat mycket under torsdagen och fredagen. Jag tror att dom två dagarna är dom tuffaste på mitt schema. Dom kändes ändå hyffsat lugna att köra så jag tycker att jag har fått ett bra schema. Jag har ju inte börjat jobba denna helgen än så jag får väl se hur jag tänker efter denna helgen. Det är mycket jobb nu så jag får ta det lugnt och vara mycket i nuet. Annars pallar man inte med. Som sagt: En sak i taget.  
 
Annars är det ju nästa vecka som jag på allvar kan börja greja med pengar igen. Det blir mycket att göra med det också, men jag får tänka likadant som med jobbet. Ta en sak i taget och kolla på vad du har just nu. Titta inte bakåt och fundera på vad du kunde ha gjort annorlunda. Jag ska heller inte fundera på pengar som jag inte har, men vill få längre fram. Jag ska bara ta det lugnt och göra en sak i taget, i den ordningen som jag tror är rätt. Efteråt kan man alltid veta vad man borde ha gjort, men det är meningslöst att tänka på det då, så det ska jag inte göra. 
 
Det känns i alla fall bra nu med pengarna. Detta kommer att bli en riktigt bra månad med cash in och det är jag glad för. Det har varit ganska bra hela året, men jag är glad över att det inte har stannat där. Ganska bra blir sanrt ännu bättre och det är jag  både tacksam och glad över.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE