Fredagen den 13:e.

Resten av denna veckan har jag ganska mycket jobb att ta tag i. Jag har varit ledig i två dagar och jag har fått mycket gjort under hela denna veckan. Vad jag än har tagit tag i så har det gått bra. Sen känns det ju också bra i kroppen eftersom jag har spelat pingis och gått promenadrundor.
(null)

 
Annars mår jag bra och det känns skönt att jag inte har så mycket att göra. Jag kollar mycket olika dokumentärer på framförallt SVT-play och Youtube. Ibland sitter jag kanske lite för länge och tittar. Man matar lätt på med det ena avsnittet efter det andra, men jag är ju intresserad och gillar den typen av program. På min fritid vill jag ju mest göra sånt som jag gillar och tror att jag mår bra av. Den senaste tiden har man ju verkligen fått träna på att säga nej till mycket av sånt som andra vill att jag ska göra, men som jag känner att jag varken hinner med eller vill bry mig om. Jag är stenhård i tanken att jag aldrig ska säga ja till att göra saker som jag vet att jag inte vill och absolut inte är skyldig att göra. Sånt är viktigt för mig. Allt handlar om att jag ska må bra. Annars spelar ju inget annat någon roll. 
 
 
Jag börjar också se att det går riktigt bra med att få in pengar igen. Det närmar sig ju slutet på året och jag har ju mina målsättningar för ekonomin. I slutändan är ju tanken att jag ska komma så långt så att jag kan se att det är möjligt att förverkliga den vision jag har. Jag börjar redan nu se att det kan vara möjligt. Jag hittar ju i alla fall lösningar som tar mig framåt mot alla mål jag har. Sen är det skönt att jag inte känner att pengarna är det viktigaste. Man har ju bara pengar för att man ska kunna betala för saker. Det finns ju ingen mening med att hur mycket pengar som helst som man sen aldrig byter mot något. Jag vill förverkliga den dröm som jag har tänkt på så länge jag kan minnas. Det kommer att behövas pengar och jag vet inte exakt hur jag ska göra än för att nå det slutgiltiga målet. Men jag har ju börjat och följer min magkänsla. Om jag inte gör nånting som kommer jag heller aldrig att kunna lyckas. Lyckas jag på det sättet jag vill så kommer jag ju att känna att allt jag gjorde var värt varenda minut. Om jag inte lyckas fullt ut så får jag ju bara försöka göra det bästa av nuet. Det blir ganska bra det också. Jag jagar inte andra människor. Jag gör min grej och sen tror jag att jag får rätt människor omkring mig som jag mår bra av att ha där.  En vision för mig är en strävan efter att nå ett tillstånd som inte riktigt går att ta på, men som jag drömmer om. Det är inget man egentligen kan räkna med att man ska lyckas med, men sådana saker känns ändå rätt för mig att försöka sträva efter. Mår jag bara bra så är jag rätt nöjd med hur jag har det, oavsett vad jag gör och får. 
 
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE