Bilder och tankar - Bokmässan.

 
 
Jag besökte Bokmässan i Göteborg i år igen.  Jag var där i torsdags och lite i fredags. Jag har ju varit där i några år nu. Jag har lärt mig hur jag ska hitta rätt och många utställare och företag som säljer böcker och annat står ju på exakt samma plats varje år. Om jag vill gå på ett seminarium som ska hållas i tex sal G4 så vet jag var den ligger inne på mässan och jag behöver inte kolla upp det innan på någon karta eller liknade. 

Sen kanske det ändå är så att jag är lite "mätt" på Bokmässan. Många författare och andra ser jag varje år och även om dom släpper nya böcker som dom pratar om så vill jag hitta tid för att titta och lyssna på andra författare som inte är ständigt återkommande på Bokmässan. 
 
Man hinner ju inte alltid med att se allt som kanske är nyfiken på. Jag kände också att jag inte orkade hänga kvar så länge som kanske krävdes för att jag skulle få se vissa personer som hade varit kul att lyssna på och kanske få en bok signerad av. Ibland gör det lite ont i hjärtat när man missar sånt som man hade velat uppleva, men så är det varje år för jag orkar inte vara på bokmässan och sen springa runt och försöka se allt. Mycket kan vara svårt att ta reda på innan också. Man har ju inte koll på allt innan man åker dit. Vilka som ska vara där, var, dag och tid. 
 
Jag är ändå nöjd med med mitt besök på Bokmässan. Jag försökte mest slappna av och bara njuta av mässan med mina ögon. Det kändes skönt att jag hade lärt mig mycket av tidigare år av besök på Bokmässan. Det gör ju att inget blir så stressigt när man väl är på plats. Däremot kanske jag skulle ha tvingat mig kvar längre och uppleva mer av mässan när jag ändå är där. Det ska  jag tänka på om jag nu ska göra nya besök i framtiden. 
 
 
(null)

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE