Höstblogg.

 
Nu är jag ledig idag och imorgon. Sen ska jag jobba hur mycket som helst igen. Jag börjar fatta vilka dagar på mitt nuvarande schema som är dom tuffaste att köra efter. Jag är rätt säker på att dom kommer under denna veckan. Jag trodde först att det skulle vara helgerna var dom som skulle kännas mest i kroppen, men så tycker inte jag att det är. Vad jag kan utläsa av dom passen som jag har nu på torsdag och fredag så tycker jag att dom är tuffast av alla pass som jag har på detta schemat. Så när jag i framtiden planerar ledighet så tror jag att jag kommer att försöka ta ledig just dessa torsdagar och fredagar. Det blir ju också kombinerat med den ledigheten (tisdag, onsdag) jag redan har. Det är så jag brukar tänka. Jobba på med alla pass som man inte känner är dom värsta och sämsta, på det schemat jag har. Jag har sökt ledig i november när jag har samma arbetsvecka som jag har nu. 
 
Trots mycket jobb denna veckan så kan jag få mycket gjort. En hel del pingis kan jag spela också. Jag kunde ha spelat igår med, men tog en vilokväll. Under denna veckan ska jag ändå försöka ta mig till pingishallen 3 gånger. Tar jag mig bara till pingishallen, då orkar jag spela. Det gäller bara att bestämma sig för att åka hemifrån och inte slöa till i soffan eller nåt liknade. Om jag kör två pass denna veckan så är jag ändå nöjd, men jag ska försöka bry mig en tredje gång.
 
 Jag har egentligen inte så mycket att skriva om längre. Dagarna går och jag mår bra. Jag gör mycket samma saker varje dag. Jobbar, spelar pingis, läser, skriver, drar in pengar på min konst och funderar en del över vad jag vill göra i framtiden. Dom tankar som far mest genom huvudet varje dag är: Det viktigaste är att man mår bra och jaga inte människor. Om man inte mår bra spelar ju inget annat någon roll. Jag har skrivit detta så många gånger på min blogg och jag har tänkt tanken ännu fler gånger. Jag tror stenhårt på det. Jag kan vara arg och ledsen över att jag har haft så många, och långa perioder i mitt liv där jag inte har mått bra. Det har förstört så mycket av den livskvalitet som jag kunde ha haft om jag bara tidigare i livet hade tänkt att det viktigaste är att må bra, och typ: Ta det lugnt nu, för mycket kommer att ordna sig sen. Återigen tänker jag: Jaga inte människor. Gör din grej så kommer allt att ordna sig till det bästa. I detta kommer man att få rätt människor omkring sig. Ja tror på det också, men det stör mig att även detta tog lång tid för mig att fatta. 
 
När jag förra veckan hängde i pingishallen i Trollhättan så började folk fråga mig igen om jag inte ville vara med och spela seriespel och någon sa också att jag kommer att få den frågan igen, när jag kanske har tränat lite mer och förmodligen spelar bättre. Återigen tänker jag på att det viktigaste är att jag mår bra. Därför säger jag nej, och jag kommer att säga nej till tex seriespel. Jag kan ibland tänka att det kanske är dålig stil av mig att bara vilja träna och mest tänka på mig själv. Men återigen tänker jag tanken att det viktigaste är ju att jag mår bra. Jag kommer bara att må dåligt om jag säger jag till mycket av sånt som jag får frågor om. Om jag sen tänker på hur jag skulle vara som person om jag sa ja till saker som jag egentligen inte vill göra, så blir jag ännu mer säker på att jag bara vill träna pingis och inte göra något annat. Skulle jag gör för mycket annat så skulle jag börja jaga människor. Om jag säger jag till att spela seriematcher så kommer det ju ändå att komma tillfällen då jag måste säga nej för att jag inte har tid. Folk kommer kanske att bli sura för att jag säger nej, när jag från börjat har sagt ja till att spela. Det skulle jag inte må bra av. Därför känns det ju bättre att säga nej från början. Jag vill ju må bra.   Om jag skulle säga ja till att hjälpa till som tränare (som också är en fråga som jag har fått ett flertal gånger) så skulle jag ju behöva fixa någon annan som kan hjälpa till istället för mig, dom gångerna som jag inte har möjlighet. I dom lägena skulle jag ju börja jaga människor och det är ju något som jag är fast övertygad om att jag aldrig ska göra. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE